Libnet.ro
UNICEF

01:06

Politic Show: Ponta, despre Melescanu: Este dreptul domniei sale de a candida; va fi dificil sa intre in turul doi; Corina Cretu: Romania nu este singura tara care are probleme cu absorbtia fondurilor europene; Muresenii vor in afara Tinutului Secuiesc

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Ponta, despre Melescanu: Este dreptul domniei sale de a candida; va fi dificil sa intre in turul doi; Corina Cretu: Romania nu este singura tara care are probleme cu absorbtia fondurilor europene; Muresenii vor in afara Tinutului Secuiesc

BEC: Kelemen Hunor si-a depus candidatura la Presedintie. A strans peste 270. 000 de semnaturi. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus luni. Contraperformanta. Mai putine voturi decat semnaturi. Alianta Crestin Liberala a reusit, ieri, sa adune mai putine bile in urne decat numarul semnatarilor motiunii. continuă pe Hotnews

Ponta, despre candidatura lui Teodor Melescanu pentru Cotroceni: E dreptul sau de a candida

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, candidatura lui Teodor Melescanu la Presedintie, spunand ca este dreptul acestuia de a candida, acesta fiind un om extrem de elegant, transmite Mediafax. Este.

Ponta, despre a doua rectificare bugetara: Este o rectificare pozitiva

A doua rectificare bugetara din acest an urmeaza sa fie efectuata saptamana viitoare, premierul Victor Ponta precizand ca este vorba despre o rectificare pozitiva.

VIDEO: Ponta, despre deconspirarea lui Turcescu

Victo Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca cine seamna vant culege furtuna si a avertizat ca acest lucru este valabil si pentru alti apropiati ai presedintelui Traian Basescu .

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Istoricul maghiar Gyorgy Dalos: Scopul guvernelor care vorbesc despre autonomie este doar destabilizarea tarii vecine. Planurile UDMR nerealiste

Un membru de seama al guvernului Ponta, Kelemen Hunor, a lansat saptamana trecuta, in numele UDMR, un proiect radical de autonomie a tinutului secuiesc. Liderul UDMR neaga orice incercare de destabilizare interna, desi momentul si contextul ales exact asta fac. Unul dintre cei mai cunoscuti intelectuali maghiari, istoricul Gyorgy Dalos, explica pentru HotNews jocul proiectelor autonomiste din regiune si subliniaza pericolul unor astfel de planuri.

Ponta, despre libertatea presei: Confiscarea sediilor de presa, ingrijoratoare

Premierul Victor Ponta s-a declarat ingrijorat de faptul ca jurnalistii au de suferit de pe urma deciziilor unor instante, la Conferinta privind libertatea presei, care a avut loc marti, la Palatul Parlamentului,.

Ponta despre Turcescu: Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu l-au surprins marturisirile jurnalistului Robert Turcescu, aratand ca cine seamna vant culege furtuna. El a adaugat ca institutiile statului sunt cele care.

Victor Ponta, despre dezvaluirile lui Turcescu: Daca Basescu tocmai la el s-a gasit sa faca acele declaratii

Premierul Victor Ponta a refuzat luni sa comenteze dezvaluirile jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvaluit, duminica seara, ca a fost ofiter sub acoperire. Dati-mi voie sa nu intru in aceasta.

Ponta, despre o noua suspendare a lui Basescu: Sa avem grija sa nu avem al 3-lea mandat al lui Basescu

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la QA cu Alessandra Stoicescu, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele. Daca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )