Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adrian Nastase, declaratie de ultima ora despre abordarea PSD. Ce s-a intamplat cu social democratii

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, declaratie de ultima ora despre abordarea PSD. Ce s-a intamplat cu social democratii

Adrian Nastase lauda noua abordare a PSD si sustine ca echipa actuala a reusit sa scoata partidul de la reanimare dupa seria de infrangeri. De asemenea, fostul premier a declart ca Vasile Dancu a avut o contributie la schimbarea facuta de social-democrati. continuă pe Antena3

Ultima ora. Veste bomba despre cresterea pensiilor: Vor imprumuta bani si vor da mai mult de 15 la suta

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de marti despre majorarea pensiilor. Acesta considera ca un procent de 40% ar fi fost mult prea mare si in lipsa contextului pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, fostul presedinte considera ca pensionarii vor primi mai multi bani de la stat, daca guvernantii vor obtine imprumuturi consistente. Ce .

Ultima ora. Ministrul Muncii, anunt neasteptat despre pensii. Cu cat se vor majora de la 1 septembrie: Este o obligatie

Violeta Alexandru, minstrul Muncii si Protectiei Sociale a declarat in cursul zilei de luni ca vor creste pensiile garantat. Aceasta a evitat sa mentioneze si procentul majorarii, argumentand ca exista mai multe scenarii in acest sens. Vor creste pensiile in pofida situatiei generata de pandemie Violeta Alexandru se arata mai increzatoare ca niciodata vizavi de .

Adevarata cauza a mortii lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvaluiri de ultima ora

S-a aflat adevarata cauza a mortii liderului clanului Duduianu. Avocatul familiei a dezvaluit ca interlopul nu ar fi murit in urma consumului de droguri sau a unui atac de cord, asa cum se vehicula. Despre ce este vorba, de fapt, aflati in paragrafele urmatoare. Care este adevarata cauza a mortii lui Emi Pian Avocatul clanului .

Blue Air, decizie de ultima ora. Ce zboruri vor fi in Europa

Blue Air, compania aeriana low-cost, introduce noi rute, ajungand la un numar de 7 noi estinatii interne si internationale operate de la baza unui oras. Ce le pregateste operatorul aerian calatorilor incepand cu data de 1 octombrie, aflati in paragrafele urmatoare. Blue Air lanseaza rute noi Blue Air introduce rute noi de la Bacau, bifand .

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Medic infectionist, avertisment de ultima ora. La ce epricole sunt expusi, de fapt, pacientii vindecati de COVID-19

Medicii vin cu informatii noi ingrijoratoare. Potrivit noilor studii, noul coronavirus nu dispare din organism chiar daca pacientii s-au vindecat. Dn pacate, infectia se poate reactiva, insa pacientul va avea cateva avantaje fata de o persoana nou infectata. O reinfectie poate fi posibila dupa un anumit interval de timp Veste proasta pentru persoanele care s-au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )