Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegeri locale 2020. 10 reguli esentiale pentru romanii care merg la vot. Ghidul alegatorului

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020. 10 reguli esentiale pentru romanii care merg la vot. Ghidul alegatorului

Maine este ziua cea mare in care se vor alege conducatorii comunitatilor locale - primarii si consilierii locali. Alegerile locale din acest an nu sunt unele obisnuite, ci se desfasoara in conditii de restrictii impuse de pandemia de coronavirus. Drept pentru care exista un set de reguli care trebuie respectate. HotNews. ro a realizat un mini-Ghid cu privire la aceste reguli. Acestea fac parte din Ordinul 1. 5941402020 al Ministerelor Sanatatii si al celui de Interne, aparut in 16 septembrie in Monitorul Oficial. Vezi mai jos regulile obligatorii si cateva intrebari si raspunsuri cu privire la aceste alegeri. continuă pe Hotnews

ALEGERI LOCALE 2020 |Actele medicale necesare pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei mobile

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, sambata, care sunt actele medicale ce trebuie sa insoteasca cererile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei mobile, la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2020. Cum votam duminica la alegeri, ca sa nu luam COVID. Dr. Virgil Musta: Daca respectam aceste masuri, nu e niciun risc

Doi medici cunoscuti si care se afla in linia intai in lupta cu coronavirusul asigura ca putem merge linistiti la votare, chiar daca e pandemie, cu conditia sa respectam niste reguli, pentru a nu risca sa contractam COVID-19.

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunt pentru bucuresteni inainte de votul de duminica: Am luat toate masurile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a luat toate masurile pentru ca bucurestenii sa poata vota duminica in siguranta, avand in vedere ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Alegeri locale 2020. Ce se intampla daca votezi de 2 ori maine, 27 septembrie. Revoltator!

In Romania zilelor noastre se poate orice, chiar si cand vine vorba de alegeri locale. Legislatia electorala a devenit maipermsibila pentru votantii romani, dar ramane intrebarea de ce? Cine ar avea de castigat dupa noua reglementare anuntata de BEC? Alegeri locale 2020: BEC te lasa sa votezi de doua ori Pe site-ul oficial al Biroului .

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )