Libnet.ro
UNICEF

21:32

Alegeti dupa integritate! Lista monitorizarii candidatilor la alegerile locale 2020

Adevărul Adevărul,
Alegeti dupa integritate! Lista monitorizarii candidatilor la alegerile locale 2020

Un sfert dintre candidati nu corespund criteriilor de integritate. ProRomania, in fruntea clasamentului. Cala fiecare rand de alegeri din 2004 incoace, Romania Curata a analizat si de aceasta data integritatea celor care va cer votul pentru a va reprezenta in urmatorii 4 ani, monitorizand pe baza criteriilor deja consacrate candidatii cu sanse din toate judetele Romaniei, scrie pe blogul Romania Curata de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020. Cine vrea la conducere

Oameni reprezentativi pentru comunitatile lor, profesionisti, are Pro Romania pe lista candidatilor la Alegerile Locale 2020, potrivit spuselor liderului formatiunii politice, Victor Ponta. Care sunt numele scrise pe aceasta lista, aflati in randurile de mai jos. Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020 Victor Ponta sustine ca Pro Romania, partidul pe care-l conduce cu .

Opt candidati in alegerile locale au colaborat cu Securitatea. Cap de lista: Traian Basescu

Colegiul CNSAS a anuntat ca a inceput verificarea candidatilor pentru alegerile locale din 27 septem.

Cum arata buletinele de vot la alegerile locale 2020

Au mai ramas patru zile pana la momentul algerilor locale de anul acesta, iar candidatii sunt intr-o cursa acerba pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. Cum arata buletinul de vot din Bucuresti, precum si care este ordinea candidatilor si a partidelor, aflati in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cum .

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

Marcel Ciolacu anunta ca scolile se vor inchide dupa alegerile locale: Doamna ministru a dat ordin

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Ramnicu Sarat, in cadrul unei vizite electorale pe care o face in judetul Buzau, ca scolile vor fi inchise dupa alegerile locale si elevii vor face orele online.

Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Alianta intre PNL si USR va exploda imediat dupa alegerile locale, sustin surse din cele doua partide.

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

VIDEOUn roman a venit special din America pentru a vota duminica la alegerile locale din Mitocu Dragomirnei

Silviu Hanuseac are 35 de ani, lucreaza in SUA si vineri, 25 septembrie, a venit, acasa, in comuna Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava, ca sa voteze la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. intampinat ca un erou la intrarea in comuna, tanarul a lacrimat cand a inceput sa vorbeasca despre neajunsurile localitatii in care a crescut.

ANP: Aproximativ 1.100 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile locale

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta dorinta de vot a detinutilor care nu si-au pierdut drepturile electorale. Un numar de 1100 de detinuti si-au exprimat in scris, pana joi, intentia de a vota la alegerile locale, conform unui comunicat de presa ANP. ANP informeaza ca dintr-un numar de 20. 993 de persoane detinute, 1. 193 au drept de vot si 1. 092 si-au exprimat in scris intentia de a vota la alegerile publice locale din anul 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )