Libnet.ro
UNICEF

12:00

Amendamentul propus de Cristian Busoi (PNL) in Parlamentul European, adoptat: Creste bugetul pentru Cercetare in Sanatate, cu prioritate in eradicarea cancerului pediatric pana in 2040

B1 B1,
Amendamentul propus de Cristian Busoi (PNL) in Parlamentul European, adoptat: Creste bugetul pentru Cercetare in Sanatate, cu prioritate in eradicarea cancerului pediatric pana in 2040

Parlamentul European a adoptat cresterea bugetului pentru Cercetare in Sanatate, cu prioritate in eradicarea cancerului pediatric pana in 2040. Vicepresedintele PNL, europarlamentarul Cristian Busoi,. continuă pe B1

Busoi: Parlamentul European a adoptat cresterea bugetului pentru cercetare in sanatate, cu prioritate in eradicarea cancerului pediatric pana in 2040

Eurodeputatul PNL, Cristian Busoi, a afirmat, miercuri, faptul ca Parlamentul European a adoptat cresterea bugetului pentru Cercetare si Sanatate, fiind aceptat si amendamentul sau referitor la eradicarea cancerului pediatric pana in 2040.

Cristian Busoi, vicepresedinte PNL: Ideea ca Alianta Vestului se rupe de Romania, o gargara nationalista a patrihotilor PSD

Vicepresedintele liberal Cristian Busoi condamna intoxicarea lansata de PSD imediat dupa semnarea de catre primarii din Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea a Aliantei Vestului, iniativa prin care se.

Atac armat la Strasbourg: Eurodeputati romni blocati n Parlamentul European din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati in cladirea Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat de marti seara. Printre acestia se numara Cristian Preda, Ioan Mircea Pascu si Victor Bostinaru. impuscaturi in centrul Strasburgului. Parlamentul European a fost inchis; nu intra si nu iese nimeni. in interior continua sedintele. Eu sunt in plen si voi vorbi imediat in dezbaterea despre buget, scrie Siegfried Muresan pe Facebook.

Parlamentul European cere ca Romania si Bulgaria sa fie admise in spatiul Schengen

Parlamentul European cere oficial Consiliului Uniunii Europene ca Romania si Bulgaria sa fie admise in spatiul Schengen. Rezolutia a fost adoptata cu un vot covarsitor. Comisia LIBE a adoptat.

Parlamentul European discuta luni un raport in favoarea admiterii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Parlamentul European discuta luni un raport in favoarea admiterii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, marti fiind programat votul, insa decizia finala pe acest subiect revine Consiliului UE. Documentul a fost adoptat in noiembrie de Comisia pentru Libertati Civile din PE.

Parlamentul European a aprobat acordul comercial UE-Japonia, cel mai important negociat vreodata

Parlamentul european a aprobat miercuri un vast acord comercial intre UE si Japonia, cel mai important incheiat pana acum, prezentat ca nu simbol in fata protectionismului lui Donald Trump si crizei politice din jurul Brexit, relateaza AFP.

Parlamentul European a votat masiv pentru admiterea Romaniei in spatiul Schengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari. Rezolutia a fost aprobata cu 514 de voturi pentru, 107 impotriva si 38 de abtineri.

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru acceptarea, fara ntrziere, a Romniei si Bulgariei n Shengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari, transmite Mediafax.

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru acceptarea, fara ntrziere, a Romniei si Bulgariei n Schengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari, transmite Mediafax.

Parlamentul European a dat unda verde pentru admiterea Romaniei in Schengen

Parlamentul European solicita Consiliului Uniunii Europene admiterea Romaniei si a Bulgariei in spatiul Schengen, potrivit unei rezolutii adoptate, marti, dar care nu are caracter legislativ. Rezolutia a fost adoptata cu 514 voturi pentru, 107.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )