Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ana Birchall, intrevedere cu Volodimir Zelenski. Este prima intalnire dintre un oficial roman si noul presedinte al Ucrainei (FOTO)

B1 B1,
Ana Birchall, intrevedere cu Volodimir Zelenski. Este prima intalnire dintre un oficial roman si noul presedinte al Ucrainei (FOTO)

Ana Birchall, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, a avut o intrevedere cu Volodimir Zelenski, proaspat devenit presedinte al Ucrainei. Este prima intalnire dintre un oficial ro. continuă pe B1

Igor Dodon nu a fost invitat la ceremonia de investire a noului presedinte ucrainean Volodimir Zelenski

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a fost invitat la ceremonia de investire a noului presedinte ucrainean Volodimir Zelenski, care a avut loc luni, potrivit Radio Chisinau.

UCRAINA: Volodimir Zelenski convoaca alegeri anticipate

Noul presedinte al Ucrainei, comediantul Volodimir Zelenski, a anuntat la ceremonia de investire in functie ca vor avea loc alegeri anticipate.

Ucraina: Presedintele Volodimir Zelenski anunta dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate

Cutremur pe scena politica din Ucraina. Noul presedinte al tarii, Volodimir Zelenski, a anuntat luni, in discursul sau de investitura, ca dizolva Parlamentul Rada Suprema) si convoaca alegeri.

Noul presedinte al Ucrainei Volodimir Zelenski anunta dizolvarea Parlamentului, la preluarea mandatului

Noul presedinte al Ucrainei Volodimir Zelenski a anuntat luni ca dizolva Parlamentul si declanseaza alegeri anticipate, in incercarea de a obtine mai multe locuri in legislativul de la Kiev, dominat inca de oameni loiali fostului presedinte Petro Poroshenko, relateaza Reuters.

Volodimir Zelenski: Ucraina isi va intoarce Crimeea de sub ocupatie

Presedintele ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, considera ca regiunea Crimeea se va intoarce in componenta Ucraina, insa drumul va fi unul lung.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )