LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ce argumente invoca Ludovic Orban pentru plngerea mpotriva premierului Dancila: Nu accept sa nchid ochii cnd sesizez lucruri grave care afecteaza interesele fundamentale ale Romniei
 • Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca s-a simtit obligat moral sa depuna plangere la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila, in conditiile in care nu a putut asista pasiv la distrugerea oricarei urme de credibilitate a Romaniei pe plan extern.
  Hotnews.ro Actualitate - 17 Mai 2018, 16:47

  Citeste articolul complet:
  Ce argumente invoca Ludovic Orban pentru plngerea mpotriva premierului Dancila: Nu accept sa nchid ochii cnd sesizez lucruri grave care afecteaza interesele fundamentale ale Romniei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.433 sec.