Libnet.ro
UNICEF

20:45

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta: E un las. Nu imi vine sa cred ce fel de om am sustinut

Antena3 Antena3,
Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta: E un las. Nu imi vine sa cred ce fel de om am sustinut

Atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta. E un las spune Codrin Stefanescu, infuriat ca Ponta l-a cenzurat dupa ce i-a lasat un comentariu pe pagina de Facebook. Asta dupa ce. continuă pe Antena3

VIDEO Laura Codruta Kovesi a confirmat ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat, saptamana trecuta, in doua dosare

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la postul de radio Europa FM, ca fostul premier Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, in cursul saptamanii trecute. Unul dintre acestea este dosarul Belina, asa cum a recunoscut chiar Victor Ponta pe Facebook.

Ponta, atac dur la Dragnea: ii cere demisia de la sefia PSD

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac dur, duminica, la Liviu Dragnea, caruia ii cere chiar sa demisioneze din functiile detinute, inclusiv din cea de presedinte PSD. Totodata, Ponta ii.

Codrin Stefanescu, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Are o tacere de aur. Voi propune revocarea sa (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta i-a cerut ministrului sa iasa public cu o declaratie in care sa condamnare.

Victor Ponta: Nu am facut niciun denunt contra lui Dragnea. Astept scuze

Nu am facut niciun denunt contra lui Liviu Dragnea, a spus fostul premier Victor Ponta, vineri, la Antena 3. El a relatat ca a fost audiat la DNA despre ce a facut el ca prim-ministru si ca a trebuit sa.

Victor Ponta, atac dur la Dragnea: Nu este o victima a Justitiei ci trebuie sa plateasca in fata legii. A trecut lacul Belina in folosinta sa exclusiva si restrictiva

Victor Ponta continua razboiul dur pe care il poarta impotriva lui Liviu Dragnea. intr-o postare pe Facebook, fostul premier il acuza de minciuna si manipulare pe presedintele PSD pentru.

Codrin Stefanescu si Victor Ponta, razboi pe numarul de like-uri de pe Facebook: I-am dat un comentariu si m-a blocat. E un las!

Conflictul dintre PSD si Victor Ponta a ajuns in faza intrecerii in numarului de like-uri si blocarii pe Facebook. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, s-a plans ca.

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb. Fostul premier a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care sussine ca fostul ministru al Mediului este o.

Victor Ponta ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Ce zici, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, cere, pe pagina sa de Facebook, demisia lui Liviu Dragnea din functiile politice si parlamentare. Totodata, deputatul se declara convins ca Rovana Plumb este doar o victima colaterala.

Victor Ponta vrea sa primeasca scuze din partea lui Liviu Dragnea: Nu am facut niciun denunt contra presedintelui PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu a facut niciun denunt impotriva cuiva sau a liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca a fost citat ca martor intr-un dosar pentru ca a semnat, ca premier, doua hotarari de Guvern din acel dosar.

Victor Ponta sustine ca PSD trebuie sa sacrifice niste lideri pentru a se salva

Deputatul Victor Ponta, fost premier al Romaniei, a scris, pe Facebook, ca PSD se afla intr-un moment in care ar trebui gandita o reactie care sa salveze partidul chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai si il califica pe Codrin Stefanescu drept bufon.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )