Libnet.ro
UNICEF

09:45

Avertismentul dur al lui Calin Popescu Tariceanu. Vorbeste in premiera despre ruperea coalitiei

Antena3 Antena3,
Avertismentul dur al lui Calin Popescu Tariceanu. Vorbeste in premiera despre ruperea coalitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca in cadrul coalitiei trebuie stabilit un candidat unic la alegerile prezidentiale din 2019, iar daca acest lucru nu se va intampla, atunci se deschid al. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Calin Popescu Tariceanu, ultimatum pentru presedintele Iohannis

Calin Popescu Tariceanu ii cere presedintelui sa se delimiteze de plangerea penala facuta de presedintele PNL, Ludovic Orban pe numele premierului Dancila, altfel Klaus Iohannis risca sa lase impresia ca.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Premierul se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Pilonul II de pensii - un mecanism util

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca Pilonul II de pensii este un mecanism util, pentru ca populatia imbatraneste, iar fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni.

Tariceanu: Sunt dezamagit cand vad tineri care si-au ales modele precum Kovesi si Coldea

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca este dezamagit si are un gust amar atunci cand vede tineri care merg la manifestari publice, unde militeaza pentru 039;039;slava institutiilor represive ale statului039;039; si 039;039;parca si-au ales modele cum ar.

Tariceanu, despre plangerea penala impotriva lui Dancila si Dragnea: Denota o faza de nebunie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca plangerea penala formulata de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este un demers deliberat din partea liderului liberal, iar resortul acestui demers este.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )