Libnet.ro
UNICEF

14:45

Barna, despre tensiunile dintre USR si PLUS: Da, pe alocuri discutiile sunt mai aprige. Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja

Adevărul Adevărul,
Barna, despre tensiunile dintre USR si PLUS: Da, pe alocuri discutiile sunt mai aprige. Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja

Presedinele USR, Dan Barna, a comentat duminica zvonurile cum ca ar exista tensiuni intre partidul acestuia si PLUS, in contextul negocierilor pentru a stabili planurile aliantei pentru unrmatoarele alegeri. Barna a dat asigurari ca desi pe alocuri discutiile sunt mai aprige, cele doua formatiuni vor merge impreuna si ca nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja. continuă pe Adevărul

Sondaj-bomba pentru prezidentiale. Ce vor votantii USR-PLUS

Alianta USR-PLUS au facut un sondaj intern cu privire la candidatul de la prezidentiale. La intrebarea: Daca ati avea de ales intre Dan Barna si Dacian Ciolos, cu cine ati vota? Dintre cei care au fost.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

Sondaj: Votantii USR-PLUS il prefera pe Ciolos pentru o candidatura la prezidentiale, in detrimentul lui Barna

Un sondaj intern al Aliantei 2020 USR-PLUS, realizat dupa europarlamentare, arata ca Dacian Ciolos este preferat, in detrimentul lui Dan Barna, pentru a candida la alegerile prezidentiale. Astfel, Ciolos ar.

De ce crede Dan Barna ca ar fi bun de presedinte. Ar fi grozav pentru Romania sa avem o finala intre Iohannis si candidatul USR-PLUS

Dan Barna sustine ca-si va asuma o candidatura la prezidentiale daca aceasta va fi decizia USR-PLUS, hotararea urmand a fi luata in cateva saptamani.

Digi24: Negocieri cu scantei in Grupul de lucru USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

Sambata dimineata, dupa cearta de vineri seara, in presa a aparut un sondaj intern al Aliantei 2020 care arata ca votantii USR- PLUS l-ar prefera in numar mai mare pe Dacian Ciolos ca prezidentiabil.

DACIAN CIOLOS: USR-PLUS, gata sa-si asume o guvernare in Parlament

USR-PLUS este gata sa-si asume inclusiv guvernarea, insa pentru asta are nevoie de certitudinea ca poate avea un sprijin in Parlament, optand pentru alegeri anticipate, a declarat, ieri, la RFI, fostul premier Dacian Ciolos, lider al PLUS.

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Negocieri cu scantei in USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

A fost sedinta cu scantei, vineri seara, in Alianta 2020. Echipe de la USR si PLUS s-au reunit pentru a negocia incheierea unei aliante pe termen lung, care sa cuprinda prezidentialele, localele si.

Karma lui Dan Barna. Lidia Fecioru, despre sansele liderului USR de a ajunge la Cotroceni

Liderul USR Dan Barna a inceput negocierile dure pentru a-i locul lui Klaus Iohannis. Si deja i-a spus de doua ori in fata actualului presedinte ca nu il va sustine la alegerile din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )