LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Basescu, despre revenirea in tara a Elenei Udrea: Nu cred ca va intra in politica, prioritatea ei este sa-si rezolve problemele din justitie
 • Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, ca a vorbit cu Elena Udrea si inainte de a reveni in tara, dar si la intoarcere si considera ca fostul ministru a luat o decizie buna sa se intoarca in Romania. Basescu crede ca Udrea nu va reveni in politica, afirmand ca prioritatea ei este sa-si rezolve problemele din justitie.
  Adevarul.ro - 11 Iul, 22:47

  Citeste articolul complet:
  Basescu, despre revenirea in tara a Elenei Udrea: Nu cred ca va intra in politica, prioritatea ei este sa-si rezolve problemele din justitie


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.44 sec.