LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Basescu, mesaj catre Dragnea: Daddy pare ca nu ntelege nimic. Nu mai controleaza nici guvernul, nici majoritatea parlamentara, nici partidul. Pleaca acum!
 • Traian Basescu ii transmite lui Liviu Dragnea un sfat- sa plece cat mai repede pentru ca a pierdut controlul asupra partidului, guvernului si majoritatii parlamentare. Fostul presedinte mai sustine ca zilele liderului PSD sunt numarate si ca, daca nu se retrage singur acum, peste cateva saptamani va fi dat afara.
  Hotnews.ro Actualitate - 07 Dec 2018, 09:05

  Citeste articolul complet:
  Basescu, mesaj catre Dragnea: Daddy pare ca nu ntelege nimic. Nu mai controleaza nici guvernul, nici majoritatea parlamentara, nici partidul. Pleaca acum!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.684 sec.