Libnet.ro
UNICEF

10:45

Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, in vizita luni la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, in vizita luni la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti. Conform agendei MAE pentru 25 septembrie, acesta se va intalni cu ministrul Externe roman, Teodor Melescanu. continuă pe Adevărul

Boris Johnson: Relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE

Boris Johnson, ministrul de Externe britanic, a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teodor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

Boris Johnson pe Twitter: Ma aflu la Bucuresti pentru a-l asigura pe ministrul Melescanu ca relatiile Marea Britanie-Romania vor fi si mai puternice dupa iesirea din UE

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teordor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti, pe agenda MAE pentru 25 septembrie figurand intalnirea sa cu ministrul Externe Teodor Melescanu.

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti, pe agenda MAE pentru 25 septembrie figurand intalnirea sa cu ministrul Externe Teodor Melescanu.

Germania a criticat discursul premierului Theresa May, cerand Marii Britanii clarificari privind Brexit

Guvernul Angelei Merkel denunta discursul dezolant al premierului Marii Britanii, Theresa May, indemnand E xecutivul londonez sa ofere clarificari despre modul in care vrea sa paraseasca Uniunea Europeana.

Moody a scazut ratingul Marii Britanii, invocand temeri cu privire la Brexit si perspectivele negative ale economiei britanice

Agentia de rating Moody a downgradat ratingul de credit al Marii Britanii, invocand intarzierile in masurile de politica fiscala si efectul negativ asupra economiei al Brexitului, informeaza Reuters.

Echipa Invictus Romania, intalnire cu Printul Harry al Marii Britanii

Echipa Invictus Romania a avut parte de un moment inedit la antrenamentul de vineri, din Toronto. Un invitat surpriza si-a facut aparitia. Este vorba despre Printul Harry al Marii Britanii, care.

Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii: Theresa May vrea sa paraseasca UE doar cu numele

Discursul privind Brexit-ul, rostit vineri la Florenta de premierul britanic Theresa May, este o tradare si arata faptul ca aceasta doreste sa paraseasca Uniunea Europeana doar cu numele, a declarat vineri fostul lider al formatiunii eurofobe britanice UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii) Nigel Farage, relateaza Agerpres, citand DPA.

Nigel Farage o acuza pe Theresa May de tradare, dupa ce premierul Marii Britanii a anuntat ca statul va contribui la bugetul UE pana in anul 2020

Fostul lider al formatiunii eurofobe britanice UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), Nigel Farage, a acuzat-o pe premierul Theresa May de tradare, dupa dicursul sustinut de aceasta in Florenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )