Libnet.ro
UNICEF

16:30

Raluca Turcan: Bugetul pentru anul 2021 este curajos, orientat catre dezvoltarea Romaniei. La Ministerul Muncii vom finaliza in cursul acestui an cele mai ample reforme

B1 B1,
Raluca Turcan: Bugetul pentru anul 2021 este curajos, orientat catre dezvoltarea Romaniei. La Ministerul Muncii vom finaliza in cursul acestui an cele mai ample reforme

Raluca Turcan a declarat marti seara, dupa aprobarea bugetului in Parlament ca, in caliate de ministru al Munciiplanuieste safinalizezein 2021cele mai ample reforme in domeniul. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Bugetul pentru anul 2021 este curajos

Bugetul pentru anul 2021 este un buget curajos, orientat catre dezvoltarea Romaniei, de aceea, are nevoie de o executie buna, insotita de reforme structurale reale, a scris ministrul Muncii, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.

Bugetul Ministerului Muncii a primit aviz favorabil. Raluca Turcan: Bugetul asigurarilor sociale de stat este cu 10% decat anul 2020

MinisterulMuncii si Protectiei Sociale a primit aviz favorabil, sambata, incomisiile reunite pentru buget, finante si banciale Parlamentului, potrivit Agerpres. Bugetul Ministerului.

Alexandru Nazare, ministrul Finantelor: Bugetul pentru 2021 este robust si realist. Estimam o crestere economica de calitate, bazata pe un nou maxim istoric al investitiilor, de 62 de miliarde

Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, spune despre bugetul de stat pentru anul 2021, care a fost aprobat marti de Parlament, ca este un buget al relansarii economice, precum si ca este robust si.

in anul 2021 va incepe prima exploatare offshore in Marea Neagra, anunta Ludovic Orban

In anul 2021 este posibil sa inceapa prima exploatare offshore in Marea Neagra, a anuntat, sambata, .

Raluca Turcan, ministrul Muncii, despre alocatii: O alta majorare practic ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern (VIDEO)

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat sambata ca o alta majorare a alocatiilor de stat pentru copii in anul 2021 practic ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern. Raluca Turcan, mi.

Ce se va intampla cu angajatii la stat din 2021. Raluca Turcan a facut anuntul momentului

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a spus, sambata, ce se va intampla cu angajatii la stat, in curand. Oficialul a anuntat ca este aproape finalizat proiectul ce va impiedica romanii sa continue intr-o tendinta ce are consecinte asupra bugetului tarii. Raluca Turcan, despre ce se va intampla cu angajatii la stat din 2021 Mai exact, potrivit .

Raluca Turcan, despre o noua crestere a alocatiilor: Ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern

Ministrul Muncii Raluca Turcan a afirmat, intrebata sambata daca este posibila o noua marire a alocatiilor pentru copii, ca o alta majorare ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern. Ea a adaugat ca efortul bugetar pentru majorarea alocatiilor este in total de 9,8 miliarde lei, ceea ce inseamna aproximativ 1% din PIB.

Raluca Turcan: Stiti ce inseamna copii ai Romaniei la 11 si 12 ani fara CNP? Este teribil

Ministrul Muncii, Raluca Turcan , a afirmat, ca ajutoarele sociale nu au mai fost verificate de 2 ani. Potrivit ministrului, au fost descoperiticopii fara CNP. Ea a facut declaratiile in.

Raluca Turcan: Am descoperit copii fara CNP. Stiti ce inseamna copii ai Romaniei la 11 si 12 ani fara CNP? Este teribil

Campania de verificare a ajutoarelor sociale arata ca s-au descoperit copii fara CNP, potrivit ministrului Muncii Raluca Turcan. Ea a facut declaratiile in cadrul Comisiilor reunite de buget-finante.

Guvernul pregateste un proiect prin care angajatii din sistemul public vor avea optiunea de a se pensiona la 70 de ani. Raluca Turcan: Varsta standard de pensionare ramane 65 de ani

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect prin care angajatii in sistemul public sa aiba optiunea de a se pensiona la 70 de ani in cazul in care doresc sa munceasca mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )