Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu nu exclude posibilitatea de a fi din nou premier: Cred ca am o experienta care ar fi utila

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu nu exclude posibilitatea de a fi din nou premier: Cred ca am o experienta care ar fi utila

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca este interesat sa mai fie premier al Romaniei dupa alegerile prezidentiale, precizand ca are o experienta care ar. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, predictie despre prezidentiale: Vad turul doi intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu

Lupta pentru prezidentiale, in turul doi, s-ar da intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu, crede presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Eu am sa ma bazez pe niste lucruri obiective. Cel mai.

Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece joi la votul din Parlament, PSD avand doar 211 mandate. Liderul ALDE a precizat ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii, mai sunt si altii care s-au alaturat acestui demers intre timp, potrivit Mediafax.

Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul Viorica Dancila isi face singura curaj in conditiile in care, in prezent, opozitia este mai.

Tariceanu nu exclude posibilitatea sa redevina premier: Pana nu ma retrag din politica, nu spun nu

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata la Sibiu, ca ar fi interesat sa ocupe iar functia de premier al Romaniei in cazul in care Mircea Diaconu ar castiga alegerile prezidentiale, motivand ca are o experienta care s-ar putea dovedi utila.

Lovitura pentru Calin Popescu Tariceanu inainte de motiunea de cenzura

Cinci parlamentari ALDE lipsesc din plen la dezbaterea motiunii de cenzura, iar doi dintre ei au anuntat conducerea partidului inca de miercuri seara ca nu vor veni sa voteze motiunea de cenzura, au declarat pe.

Tariceanu se viseaza iar premier: Cred ca am o experienta care ar fi utila

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca este interesat sa mai fie premier dupa alegerile prezidentiale, informeaza Agerpres. intrebat daca ia in calcul sa fie premierul Romaniei din 2020, Tariceanu a.

Tariceanu: PNL trebuie sa-si asume guvernarea si sa dea premierul. Vom acorda sprijinul, dar vom avea cateva conditii

Calin Popescu Tariceanu a declarat, la finele consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier, ca ALDE vrea formarea unui Guvern PNL,pe care il va sustine din Parlament daca sunt indeplinite.

Conditiile puse de ALDE pentru a sustine un Guvern PNL. Tariceanu: Nu vreau sa ne intoarcem la o republica a procurorilor

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier,i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca ALDE va sustine viitorul Guvern PNL doar daca acesta va.

Tariceanu, suparat: Vad ca pe cei din Pro Romania i-a cuprins dorul de PSD

ALDE si Pro Romania sustin acelasi candidat la prezidentiale, dar nu au aceeasi viziunein ceea ce priveste viitorul guvern. Calin Popescu Tariceanu a remarcat faptul ca pe cei din Pro Romania i-a.

Tariceanu: Dancila mi-a zis ca nu reduce numarul consilierilor parlamentari ca se supara rudele lor

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, inainte sa iasa ALDE de la guvernare, i-a cerut Vioricai Dancila sa reduca personalul, dar aceasta i-a spus ca nu poate sa reduca numarul de secretari de stat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )