Libnet.ro
UNICEF

08:45

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Parlamentarii din Camera Deputatilor au votat miercuri modificarile controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede inainte, marti, in comisia condusa de Florin Iordache. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

UPDATE Proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de deputati. Opozitia anunta ca va sesiza din nou la Curtea Constitutionala: Favorizeaza coruptii in acte publice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au ajuns la vot in Camera dupa ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, in mare viteza. Deputatii PNL, USR si PMP au criticat, miercuri, in plen, modificarile aduse Codurilor, anuntand ca le vor contesta din nou la Curtea Constitutionala, considerand ca acestea favorizeaza coruptii in acte publice.

Comisia Iordache, aviz pentru MODIFICAREA CODULUI PENAL: Presedintele e obligat sa promulge (VIDEO)

Comisia pentru modificarea Legilor justitiei, condusa de Florin Iordache, a aprobat, marti, proiectul de modificare a Codului Penal. Iordache a declarat ca niciun amendament al opozitiei nu a fost adoptat,.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul prin care BNR trebuie sa aduca in tara rezerva de aur

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege prin care Banca Nationala a Romaniei este obligata sa aduca in tara aproape toata rezerva de aur tinuta in Londra, la Banca Angliei, initiat de presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, si de senatorul Serban Nicolae.

Camera Deputatilor a adoptat modificarile Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Modificarea Codurilor penale, ultimul pas spre adoptare, in Camera Deputatilor / Care sunt prevederile controversate

Dupa ce Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat raport favorabil, in mare viteza, asupra proiectelor de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, miercuri este programat votul in Camera Deputatilor - for decizional. Au ramas in forma initiala mai multe articole controversate, unul dintre acestea vizand reducerea termenelor de prescriere a pedepselor, care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare.

Zi decisiva in Parlament. PSD voteaza modificarea Codului penal. Dragnea, favorizat. UDMR si minoritatile nationale vor fi decisive pentru coalitia PSD-ALDE

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, va vota azi modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si la Codul de procedura penala. Unele articole schimbate de PSD il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de dosarul angajatelor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Coalitia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, insa se bazeaza pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

Camera Deputatilor da miercuri votul final pe modificarile Codurilor penale

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Camera Deputatilor achizitioneaza servicii de preluare si transport deseuri menajere

Camera Deputatilor doreste sa achizitioneze servicii de preluare si transport de deseuri menajere pentru acest an, valoarea estimata a contractului fiind de 231. 730 lei fara TVA, pentru o cantitate de 7. 990 metri cubi.

Codul penal a fost adoptat cu scandal. UDMR, vot decisiv in favoarea PSD. PNL: Dragnea isi rezolva dosarul prin lege; PSD: Nu ne dati lectii. Halal juristi!

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a votat azi modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si la Codul de procedura penala. Unele articole schimbate de PSD il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de dosarul angajatelor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Coalitia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )