Libnet.ro
UNICEF

18:15

CAMERA DEPUTATILOR A DECIS: Nicolae Banicioiu, fara imunitate parlamentara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR A DECIS: Nicolae Banicioiu, fara imunitate parlamentara

Fostul ministru al Sanatatii poate fi urmarit penal de procurorii anticoruptie * DNA il acuza pe Banicioiu ca ar fi incasat o mita totala de 3,9 milioane lei Deputatul Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernarea Ponta, a ramas fara imunitatea parlamentara dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis, ieri, cu 202 voturi pentru si 12 impotriva, sa dea curs cererii formulata de Parchetul General pentru declansarea urmaririi penale la adresa acestuia, intr-un dosar de coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Cati ani de inchisoare risca Nicolae Banicioiu, deputatul ramas fara imunitate parlamentara

Deputatul Nicolae Banicioiu, acuzat de DNA ca a luat mita, a ramas fara imunitate parlamentara. Fostul ministru al Sanatatii poate fi urmarit penal. Desi votul a fost secret, cu bile, atat deputatii PSD,.

UPDATE Camera Deputatilor a decis: Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, ramane fara imunitate parlamentara (VIDEO)

UPDATE Nicolae Banicioiu ramane fara imunitatea parlamentara. Deputatii s-au pronuntat in urma cu putin timp, au votat: 202 voturi pentru si 12 impotriva. Votul din Parlament era unul previzibil, dupa.

Nicolae Banicioiu afla astazi daca ramane fara imunitate parlamentara

Deputatii vor vota astazi raportul adoptat de Comisia Juridica de admitere a solicitarii DNA privind.

Nicolae Banicioiu nu mai are imunitate parlamentara si poate fi cercetat de DNA

Camera Deputatilor a votat marti la pranz pentru inceperea urmaririi penale de catre DNA a deputatul.

UPDATE Nicolae Banicioiu ramane fara imunitate. Toate partidele voteaza cererea DNA. Fostul ministru al Sanatatii e acuzat ca a luat mita 800.000 de euro

Camera Deputatilor va vota, de la ora 11. 00, solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale a lui Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernarea Ponta. Toate partidele vor vota pentru ridicarea imunitatii in conditiile in care mai e doar o luna pana la alegerile parlamentare.

CAMERA DEPUTATILOR: Plenul decide asupra ridicarii imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza, astazi, solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de ridicare a imunitatii deputatului Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii, in cazul caruia s-a cerut urmarirea penala pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita in forma continuata.

ALFRED SIMONIS: Deputatii PSD vor vota la vedere in favoarea ridicarii imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Deputatii PSD vor vota la vedere si pentru ridicarea imunitatii lui Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, liderul grupului, Alfred Simonis, conform Agerpres.

CATALIN DRULA, LIDERUL GRUPULUI USR: USR va vota la vedere si pentru ridicarea imunitatii lui Nicolae Banicioiu

Deputatii USR vor vota la vedere, astazi, si pentru ridicarea imunitatii lui Nicolae Banicioiu, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, liderul de grup, Catalin Drula.

BENEDEK ZACHARIE: Grupul UDMR va vota pentru ridicarea imunitatii lui Nicolae Banicioiu

UDMR va vota pentru ridicarea imunitatii deputatului Nicolae Banicioiu, a anuntat, astazi, liderul acestui grup parlamentar, Benedek Zacharie.

Adina Anghelescu, informatii exclusive din dosarul facut lui Nicolae Banicioiu

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a prezentat, duminica, in exclusivitate la Antena 3, informatii din dosarul facut de DNA fostului ministru Nicolae Banicioiu, date care nu au mai fost prezentate pana acum in presa romaneasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3135 seconds )