Libnet.ro
UNICEF

16:16

Ludovic Orban da explicatii in Parlament despre achizitiile Unifarm

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban da explicatii in Parlament despre achizitiile Unifarm

Premierul Ludovic Orban va fi prezent luni, la Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, la dezbaterea pe tema achizitiilor facute de Unifarm in contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Camera Deputatilor i-a adresat saptamana trecuta invitatia premierului de a participa la Ora prim-ministrului. Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face achizitii directe de masti de la Unifarm la preturi astronomice. Camera lucreaza in sesiune extraordinara. continuă pe Hotnews

Premierul Orban este chemat luni sa dea explicatii in Parlament privind achizitiile de la Unifarm Romascanu (PSD): PNL va face toate eforturile sa saboteze dezbaterea

Premierul Ludovic Orban este chemat luni sa dea explicatii in fata Parlamentului privind achizitiile de la Unifarm. PNL va face toate eforturile sa saboteze aceasta dezbatere deschisa, a declarat duminica purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu.

Achizitiile Unifarm Orban: Hotul, adica PSD, striga hotii Ciolacu: Smecherii PNL s-au imbogatit Barna: Se fura din institutii pentru ca sunt pusi oameni clientelari si PSD, si PNL

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, in plenul Camerei Deputatilor, unde a fost chemat sa dea explicatii legate de achizitiile Unifaram, ca subiectul nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului si ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Orban ca a fost interesat doar de bani si a reprezentat doar interesele marelui stomac liberal pe care l-a hranit cu sute de milioane de euro prin contracte fara licitatie, in dispretul legii.

Ludovic Orban, chemat in Parlament sa explice achizitiile Unifarm

Premierul merge astazi in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru a prec.

PSD anunta l-a chemat pe Orban in Parlament: Sa raspunda. E momentul sa plateasca pentru asta!

PSD anunta, intr-o postare pe o retea de socializare, ca l-a chemat pe premierul Ludovic Orban in Parlament, ca sa dea explicatii in scandalul Unifarm, social-democratii spunand ca tunurile cu masti incep sa explodeze, iar in Romania lui Iohannis si Orban, pandemia s-a transformat in pande-mita.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: in loc sa ne concentram pe adevaratele prioritati, PSD cauta sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati despre care exista o ancheta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in Parlament, la dezbaterea politica referitoare la ancheta in centrul careia se afla compania Unifarm, ca acest subiect nu are legatura cu activitatea sa de.

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Cauta sa arunce in mine, sa faca legaturi fara niciun fel de fundament

Scandalul Unifarm explodeaza in Parlament! Premierul Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor venite din partea Opozitiei. Liderii PSD il acuza pe prim-ministru ca a facut interventii atunci cand a cerut sa nu fie reziliat contractul, desi mastile erau de o calitate foarte proasta.

Ludovic Orban merge in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor de materiale de protectie prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

Ludovic Orban, despre Curtea de Conturi: Eu nu am nimic cu institutiile publice, eu am impotriva unor oameni care fac de ras institutiile respective (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, in Parlament despre activitatea Curtii de Conturi, precizand ca nu are nimic cu institutiile publice, ci cu unii oameni care fac de ras institutiile respective. in ac.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )