Libnet.ro
UNICEF

10:46

Candidatul Miscarii Nationale se retrage si el din cursa pentru Cotroceni. El spune ca a strans doar 173.000 de semnaturi

Hotnews Hotnews,
 Candidatul Miscarii Nationale se retrage si el din cursa pentru Cotroceni. El spune ca a strans doar 173.000 de semnaturi

Candidatul Miscarii Nationale Romane la alegerile prezidentiale, Andrei Valentin Stoican, a anuntat, duminica, faptul ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, deoarece nu a strans numarul necesar de semnaturi, respectiv 200. continuă pe Hotnews

Un candidat se retrage din cursa pentru Cotroceni: Am refuzat sa accept ofertele de pe piata neagra a semnaturilor

Dupa ce Viorel Catarama, presedintele PartiduluiDreapta Liberala , a fost respins din cauza semnaturile la BEC, un alt candidat anunta ca se retrage din cursa pentru Cotroceni. Candidatul Miscarii.

Pandele anunta ca se retrage din cursa pentru prezidentiale: Nu vreau sa ii fac rau sotiei mele

Florentin Pandele a anuntat ca, desi a strans peste 250. 000 de semnaturi, se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, scrie Mediafax. El a afirmat ca face un pas inapoi pentru a nu ii face rau sotiei lui, Gabriela Firea, care a revenit la conducerea PSD si se ocupa de campania electorala a partidului.

Un alt candidat se retrage din cursa prezidentiala: Nu vreau sa intru in competitia prezidentiala printr-o frauda

Andrei Valentin Stoican, candidatul Miscarii Nationale Romane, si-a retras in aceasta dimineata candidatura la prezidentiale. Nu-mi voi depune candidatura. Nu vreau sa intru in competitia.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Florentin Pandele se retrage din cursa pentru prezidentiale: Primarul de Voluntari sustine ca a strans semnaturile necesare, dar renunta la acest pas avand in vedere contextul politic

Un nou nume din lista aspirantilor pentru fotoliul de la Cotroceni iese din cursa pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum au fost retrageri din cauza neindeplinirii numarului de semnaturi necesare intrare.

Florentin Pandele anunta ca se retrage din cursa prezidentiala: inteleg actualul context politic, sunt matur, sunt responsabil

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, si-a anuntat retragerea din cursa prezidentiala. Pandele spune ca nu vrea ca a sa cursa prezidentiala sa-i creeze probleme sotiei sale, Gabriela Firea, implicata in.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, declaratii la sediul BEC: Sunt un fel de pompier atomic

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, baie de multime la sediul BEC

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Ramona Ioana Bruynseels a intrat in cursa pentru Cotroceni: Voi face diferenta la prezidentiale

Candidatul umanist la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, si-a depus candidatura la Biroul Electoral Central. Am depus astazi 280. 945 de semnaturi. Tinand cont de faptul ca eu am aparut pe scena.

Liviu Plesoianu iese din cursa pentru Cotroceni: Am strans uluitor de multe semnaturi, dar insuficiente

Liviu Plesoianu a anuntat, vineri, pe Facebook ca nu a intrunit numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale 200. Deputatul PSD a criticat inca o data decizia partidului de a o sustine pe Vioricai Dancila pentru Cotroceni in detrimentul sau.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )