Libnet.ro
UNICEF

18:00

Catalin Morosanu, candidatul PNL pentru sefia CJ Galati: Proiectul meu este unul pentru sportul de masa

B1 B1,
Catalin Morosanu, candidatul PNL pentru sefia CJ Galati: Proiectul meu este unul pentru sportul de masa

Catalin Morosanu, celebrul luptator K1, s-a implicat din ce in ce mai mult in politica, in ultimii ani. A ajuns consilier judetean la Iasi din partea PNL, a candidat si la europarlamentare si a facut tot. continuă pe B1

Luptatorul K1 Catalin Morosanu va deschide lista de consilieri judeteni a PNL De ce nu a vrut sa incerce sa fie reales la Iasi

Luptatorul K1 Catalin Morosanu a anuntat, vineri, la Galati, ca va candida pentru functia de consilier judetean la Galati, el urmand sa deschida lista PNL, transmite Agerpres.

Catalin Morosanu, surpriza de proportii. Unde va candida sportivul

Catalin Morosanu nu este doar un sportiv amibitios, cu numeroase victorii in sportul care l-a consacrat, K1. in ultimii ani, sportivul a inceput sa-si foloseasca ambitia si in politica. Moartea din Carpati a luat decizia de a candida pentru o functie foarte importanta intr-unul din judetele Romaniei.

Mihai Tudose, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban. Ce spune fostul premier despre candidatul PNL, prefect de Braila

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose atrage atentia, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Ludovic Orban, asupra faptului ca prefectul de Braila, Catalin Boboc, ar urmari doar sa-si faca imagine pentru a putea candida la o functie in administratia judeteana, iar daca inainte de pandemie era posibil acest lucru, situatia actuala impune o implicare serioasa a prefectului in gestionarea situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )