Libnet.ro
UNICEF

10:45

Personajul controversat care-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Reactia fostului lider al USR

Adevărul Adevărul,
Personajul controversat care-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Reactia fostului lider al USR

Nicusor Dan, fost lider al USR care vrea sa candideze pentru Primaria Capitalei, ar fi sustinut in continuare de sfetnicul sau Matei Paun, persoana care ar avea legaturi financiare cu Rusia, arata bucurestiul. ro. Firma la care Paun are calitatea co-fondator - BAC Romania Balkan Advisory Company SRL) - a facut afaceri cu societati din Federatia Rusa, la cel mai inalt nivel, potrivit constanta. ro. continuă pe Adevărul

Disputa intre USR, PLUS SI PNL pe nominalizarea lui Nicusor Dan in cursa pentru primaria Capitalei

Tabara anti-Barna din actualul USR il prefera si il sustine pe Nicusor Dan la primaria Capitalei. Motivatia acestora vine pe fondul experientei sale in zona de patromoniu bucurestean. Inclusiv tabara.

Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicusor Dan. Mesajul deputatului: imi pare rau!

Nicusor Dan a anuntat ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut un nou proces cu el. Deputatul independent a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a precizat ca Firea a pierdut procesul pentru ca nu a platit cheltuielile de judecata. Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicusor Dan Ce .

Nicusor Dan anunta ca a castigat procesul in care Gabriela Firea ii cerea daune de 100.000 de euro fiindca aceasta nu ar fi platit cheltuielile de judecata

Deputatul Nicusor Dan anunta ca a castigat procesul in care primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca ii cere daune de 100. 000 de euro pentru prejudiciu de imagine. Acesta spune ca Tribunalul Bucuresti a anulat cererea de chemare in judecata pentru neplata cheltuielilor de judecata.

Gabriela Firea a pierdut procesul cu Nicusor Dan, in care ii cerea 100.000 euro pentru daune de imagine

Deputatul independent Nicusor Dan a anuntat, marti, ca primarul general, Gabriela Firea, a pierdut un proces cu el. Motivul: neplata cheltuielilor de judecata. in mai 2019 Gabriela Firea anunta cu mult patos.

Gabriela Firea a pierdut procesul intentat lui Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut procesul intentat lui Nicusor Dan, in care ii cerea 10.

Dancila le-a multumit lui Teodor Melescanu si Carmen Dan pentru activitatea din ministere: E nevoie sa redam romanilor increderea in institutiile publice

Viorica Dancila le-a multumit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru activitatea desfasurata. La nivelul Guvernului, vom continua activitatea in acela.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )