LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ciolos: PeTariceanu il bantuie un cosmar cu multi licurici.isi asuma raspunderea pentru decuplarea Romaniei de UE si a izolarii in fundatura Visegrad?
 • Fostul premier Dacian Ciolos critica decizia ministrului de Externe Teodor Melescanu, girat politic de Calin Popescu Tariceanu, de a bloca o declaratie comuna a UE prin care urma sa fie criticata mutarea ambasadei SUA la Ierusalim. Dacian Ciolos avertizeaza ca Romania se decupleaza de UE si intra in zona Grupului de la Visegrad, format din tari...
  Adevarul.ro - 13 Mai 2018, 12:43

  Citeste articolul complet:
  Ciolos: PeTariceanu il bantuie un cosmar cu multi licurici.isi asuma raspunderea pentru decuplarea Romaniei de UE si a izolarii in fundatura Visegrad?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.405 sec.