LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Claudiu Iordache, replica pentru un fost coleg: Nu e prima data cand se lasa angajat in combinatii tenebroase, bazate pe insinuari si dezonorante neadevaruri
 • Claudiu Iordache, fost directot al Institutului Revoluiei Romane (RRD), schimbat din functie in urma cu o luna de gruparea Ion Iliescu-Gelu Voican Voiculescu, raspunde la scrisoarea deschisa a istoricului Constantin Corneanu, adresata presedintelui Klaus Iohannis, publicata de acesta pe blogurile adevarul.ro.
  Adevarul.ro - 14 Mai 2018, 19:29

  Citeste articolul complet:
  Claudiu Iordache, replica pentru un fost coleg: Nu e prima data cand se lasa angajat in combinatii tenebroase, bazate pe insinuari si dezonorante neadevaruri


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.427 sec.