Libnet.ro
UNICEF

12:31

Codrin Stefanescu: Voi propune revocarea Ministrului Justitiei

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu: Voi propune revocarea Ministrului Justitiei

Codrin Stefanescu a lansat luni dimineata o serie de atacuri dure la adresa ministrului Justitiei. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca la viitorul Comitet Executiv al. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu: Voi propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni ca va cere in sedinta de azi a conducerii partidului revocarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca nu a facut nimic pentru a opri abuzurile sistemului.

Codrin Stefanescu va propune conducerii PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu intervine, din punct de vedere legal, in atacul procurorilor asupra PSD.

VIDEO Codrin Stefanescu va propune conducerii PSD revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, ca la CExN al PSD de la Sucevita, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca nu intervine, din punct de vedere legal, in atacul procurorilor asupra PSD.

Codrin Stefanescu, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Are o tacere de aur. Voi propune revocarea sa (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta i-a cerut ministrului sa iasa public cu o declaratie in care sa condamnare.

Codrin Stefanescu si Victor Ponta, razboi pe numarul de like-uri de pe Facebook: I-am dat un comentariu si m-a blocat. E un las!

Conflictul dintre PSD si Victor Ponta a ajuns in faza intrecerii in numarului de like-uri si blocarii pe Facebook. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, s-a plans ca.

Victor Ponta spune ca e nevoie de o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai / Codrin Stefanescu, un bufon

Victor Ponta a afirmat vineri, pe Facebook, ca PSD se afla intr-un moment in care ar trebui gandita o reactie care sa salveze partidul chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai si il califica pe Codrin Stefanescu drept bufon.

Ponta, despre Codrin Stefanescu: Un bufon care a semnat un comunicat isteric

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat pe Facebook pe secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a sustinut ca George Maior si Victor Ponta uneltesc sa-l dea jos pe Liviu Dragnea de la sefia PSD.

Codrin Stefanescu acuza demersul DNA ca fiind indreptat impotriva lui Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu acuza demersul DNA, pivind punerea sub urmarire penala a vicepremierului Sevil Shhaideh, ca fiind indreptat impotriva lui Liviu Dragnea.

Shhaideh, amenintata ca i se rapesc copiii! Codrin Stefanescu, declaratii incendiare dupa audierea vicepremierului la DNA: George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat pentru B1 TV, ca urmare a audierii de catre DNA a lui Sevil Shhaideh in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, ca vicepremierul nu.

Codrin Stefanescu, prima reactie a PSD in cazul anchetarii lui Shhaideh: Sursele ne spun ca George Maior coordoneaza un plan de eliminare a lui Dragnea; actiunea de azi, ultima zvacnire in batalia impotriva PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis o declaratie de presa ca urmare a audierii de catre DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh in calitate de suspect, in care sustine ca actiunea este de fapt o ultima zvacnire in batalia impotriva PSD si Liviu Dragnea a lui George Maior, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent grupul Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )