LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Comisia de control SRI a avizat favorabil proiectul de buget pe 2019, fara amendamentele lui Dragnea / Claudiu Manda: Comisia de buget-finante va decide
 • Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat aviz favorabil, luni, proiectului de buget pe 2019 propus de Guvern, informeaza Mediafax. in comisie nu s-au dezbatut amendamentele propuse de Liviu Dragnea, in vederea taierii bugetului.
  Hotnews.ro Actualitate - 11 Feb 2019, 19:45

  Citeste articolul complet:
  Comisia de control SRI a avizat favorabil proiectul de buget pe 2019, fara amendamentele lui Dragnea / Claudiu Manda: Comisia de buget-finante va decide


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.424 sec.