Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia Europeana, despre protestul din 10 august:Violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana, despre protestul din 10 august:Violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica

Comisia Europeana este ingrijorata de violentele declansate cu ocazia protestului din 10 august, desfasurat in Piata Victoriei, si precizeaza faptul ca acorda o mare importanta independentei justitiei si luptei impotriva justitiei, se arata intr-un comunicat de presa al CE. continuă pe Adevărul

Catalin Radulescu, DENUNTAT dupa declaratiile despre protestul din 10 august: TREBUIE sa raspunda

O plangere penala ampotriva deputatului PSD Catalin Radulescu a fost facuta la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie dupa declaratiile despre protestul din 10 august, de catre.

Val de achizitii facute de Jandarmerie nainte de protestul din 10 august: Pulverizatoare de mare capacitate, mii de spray-uri iritant lacrimogene si catuse textile de unica folosinta / Jandarmeria: Nu ne-am pregatit n mod special pentru acest miting

Datele din Sistemul electronic de achizitii publice arata un val de achizitii directe facute de Jandarmerie in lunile iunie si iulie din acest an pentru tot felul de spray-uri iritant lacrimogene si de reprimare a revoltelor. Astfel, luna trecuta, Jandarmeria Romana a cumparat in regim de urgenta 25 de veste antiglont si 25 de casti antiglont, in timp ce, in luna iunie, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a cumparat pulverizatoare de capacitate maxima cu solutie iritant lacrimogena, mii de spray-uri iritant lacrimogene si peste o mie de catuse textile de unica folosinta.

Raspunsul Sperantei Cliseru la solicitarea de a comenta interventia in forta a Jandarmeriei la protestul din 10 august

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a furnizat un raspuns sec, prin intermediul departamentului de comunicare, la solicitarea de a comenta interventia in forta a Jandarmeriei Romane la mitingul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei.

IPOTEZA HALUCINANTA! Coruptia Ucide: Gazul folosit la mitingul din 10 august nu e LEGAL (FOTO)

Grupul Coruptia Ucide a lansat ipoteza ca Jandarmii nu au folosit gaz legal la mitingl diasporei din 10 august dupa ce au postat o poza in care Unitatea Speciala pentru Decontaminare-Cercetare C.

LIVETEXT Protest pentru a patra zi consecutiv. nca mai pot fi gasite ramasitele armelor folosite de jandarmi la manifestarea diasporei din 10 august

Un nou protest are loc luni, in Piata Victoriei, pentru a patra zi consecutiv, dupa mitingul diasporei din 10 august, cand jandarmii au actionat violent asupra manifestantilor. Oamenii au pancarte cu mesaje prin care cer demisia Guvernului Dancila. --------------------19:55 Circa 500 de persoane protesteaza in piata19:53 Un barbat in costum popular a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba19:40 Circa 300 de persoane protesteaza la aceasta ora in piata19. 04 Lumea se aduna la aceasta ora din nou in Piata Victoriei.

Model de plngere penala privind evenimentele din 10 august 2018

Avocatul Alexandru Surcel a intocmit pe Contributors. ro un model de plangere penala pentru victimele din 10 august 2018: Dupa violentele de vineri, 10 august 2018, ca si potrivit indicatiilor din notele de subsol, iar atunci cand e gata sa scoateti notele de din noaptea care a urmat, care au reprezentat aproape o mineriada, am pregatit un model de plangere penala pentru victimele celor intamplate atunci. O sa va rog sa-l personalizati subsol.

Ion Cristoiu: Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze tulburarile din 10 august 2018?

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza ca tulburarile de pe 10 august au fost orchestrate de presedintele Iohannis, cu ajutorul Serviciilor. Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze.

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

CSM face apel la autoritatile publice sa se manifeste echidistant fata de dosarul violentelor din Piata Victoriei din 10 august

Consiliul Superior al Magistraturii face apel public catre toate institutiile si autoritatile publice de a se manifesta echidistant pana la finalizarea procedurilor judiciare in urma violentelor din Piata Victoriei din 10 august, pentru ca astfel de atitudini sa nu poata constitui elemente de presiune externa ori interna in activitatea judiciara.

CSM face apel la autoritatile publice sa se manifeste echidistant fata de dosarul violentelor din Piata Victoriei din 10 august pentru evitarea presiunilor

Consiliul Superior al Magistraturii face apel public catre toate institutiile si autoritatile publice de a se manifesta echidistant pana la finalizarea procedurilor judiciare in urma violentelor din Piata Victoriei din 10 august, pentru ca astfel de atitudini sa nu poata constitui elemente de presiune externa ori interna in activitatea judiciara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.261 seconds )