Libnet.ro
UNICEF

11:45

Contre intre Corina Cretu si Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar

Antena3 Antena3,
Contre intre Corina Cretu si Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar

Contre intre Eugen Teodorovici si Corina Cretu la o dezbatere organizata de reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Dupa ce ministrul Finantelor a acuzat Comisia Europeana ca mimeaza dialogul si. continuă pe Antena3

Corina Cretu, replica pentru Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar. Raman sa-mi fac treaba

Schimb de replici intre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si comisarul european Corina Cretu. Teodorovici i-a reprosat Corinei Cretu ca se afla in campanie electorala, iar Comisia Europeana.

CORINA CRETU: Nu toti romanii beneficiaza de cresterea economica

Nu toata lumea beneficiaza de cresterea economica sustinuta din Romania, iar saracia in randul copiilor si in mediul rural a crescut semnificativ, a declarat, vineri, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul conferintei de prezentare a Raportului de tara pentru Romania, publicat de Comisia Europeana pe 27 februarie.

Corina Cretu: Romania este una din tarile privilegiate. Va beneficia de MAI MULTE fonduri europene in 2021-2027

Pentru exercitiul financiar 2021-2027, Romania va beneficia de mai multe fonduri europene cu 8% mai mult fata de perioada 2014-2020, a precizat Corina Cretu intr-o postare pe Facebook, de vineri. Datorita.

Corina Cretu va participa, la Bucuresti, la prezentarea Raportului de tara 2019 pentru Romania din cadrul Semestrului european

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu se va afla, vineri, la Bucuresti, unde va participa la prezentarea Raportului de tara 2019 pentru Romania din cadrul Semestrului european si la conferinta Prioritati de investitii pentru Romania, 2021-2027.

Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia. Este Eugen Teodorovici spion rus?

Eugen Teodorovici a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de joi. il acuz pe.

Florin Citu (PNL): Este Eugen Teodorovici spion rus? Ministrul de Finante, acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei, dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia (VIDEO)

Joi, senatorul PNL Florin Citu l-a acuzat pe ministrul de Finante Eugen Teodorovici de tradare a intereselor Romaniei dupa ce acesta a intreprins o vizita in Cuba, la sfarsitul lui 2018,in cadrul.

EUGEN TEODOROVICI: ROBOR va fi calculat la tranzactiile interbancare pe trimestrul anterior

Executivul va adopta joia viitoare in sedinta de guvern o noua ordonanta de urgenta care va actualiza OUG114, iar doua dintre principalele modificari vor fi stabilirea indicelui ROBOR in functie de tranzactiile zilnice din piata interbancara pe trimestrul anterior si decuplarea taxei pe activele bancare de ROBOR, a precizat astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici sustine ca nici nu stie care sunt firmele lui Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele beneficiare de gaze ieftine

Ministrul Eugen Teodorovici le-a spus vineri jurnalistilor ca habar nu are si nici nu-l intereseaza care sunt firmele omului de afaceri Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele companii beneficare ale OUG 114/2018 care prevede plafonarea preturilor pe o perioada de trei ani. Practic, prin incalcarea oricaror reguli de concurenta, firmele din grupul InterAgro vor primi gaze la doar 68 lei/MWh, in timp ce restul industriei din Romania va plati facturi si cu 30-40% mai mari.

Eugen Teodorovici: Termenul de aplicare a OUG 114 pentru Pilonul II ar putea fi prorogat pe termen foarte scurt

Termenul de aplicare prevederilor OUG 114 referitoare la Pilonul II de pensii ar putea fi prorogat pe termen foarte scurt, a declarat vineri Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Acesta a avut joi o intalnire cu administratorii.

Eugen Teodorovici nu stie cat plateste lunar la banca. Care a fost raspunsul ministrului Finantelor despre ratele sale

Eugen Teodorovici tine la secret ratele sale. intrebat de jurnalisti cat plateste lunar pentru imprumuturi, ministrul Finantelor a incercat sa ocoleasca raspunsul. Cat am rata la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )