Libnet.ro
UNICEF

14:01

Corespondenta de la Roma. Iohannis se intalneste azi cu romanii din Italia, la doua luni de la protestul diasporei

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la Roma. Iohannis se intalneste azi cu romanii din Italia, la doua luni de la protestul diasporei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Roma, se va intalni, marti seara, cu reprezentantii romanilor din Italia, cea mai numeroasa comunitate din afara granitelor - peste 1. 2 milioane de romani traiesc in Italia, potrivit cifrelor oficiale. La dialog va participa si primarul Romei, Virginia Raggi. Urmariti pe adevarul. ro detalii despre vizita sefului statului in Italia. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti solidari, fiti uniti!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti, la Roma, un mesaj de solidaritate celor peste 1,2 milioane de romani din Italia, indemnandu-i sa fie uniti si sa contribuie la o mai buna intelegere intre cele.

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti uniti! Spuneti-le celorlalti ca presedintele stie ce nevoi si sperante au (VIDEO)

Aflat intr-o vizita oficiala de stat in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti romanilor din Peninsula sa fie uniti si solidari, indemnandu-i sa contribuie la o mai buna intelegere.

Mesajul important transmis de Klaus Iohannis romanilor din Italia

Mesaj important transmis de Klaus Iohanni romanilor din Italia. Aflat intr-o vizita de stat in Republica Italiana, seful statului a declarat ca este multumit de felul in care romanii sunt tratati si.

Ce a discutat Klaus Iohannis in vizita oficiala din Italia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita de stat in Republica Italiana, a discutat luni cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relatia bilaterala dintre cele doua tari.

Corespondenta de la Roma. Iohannis, primit de presedintele Italiei. Ce au discutat cei doi sefi de stat despre cea mai numeroasa comunitate de romani din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit astazi cu presedintele Italiei, Sergio Mattarella, pentru a discuta pe teme legate de Parteneriatul Strategic Consolidat dintre cele doua tari, precum si despre cooperarea in plan european, international si securitar. O alta discutie importanta a fost despre comunitatea romaneasca din Italia, Klaus Iohannis multumind omologului sau pentru felul in care este tratata diaspora romana in Italia.

Corespondenta de la Roma. Cate firme au deschis romanii in Italia. Cat investesc oamenii de afaceri italieni in Romania

Zeci de mii de firme au infiintat romanii in Italia, in special in domeniul constructiilor, a declarat presedintele Klaus Iohannis la intalnirea cu liderii patronatelor italiene, desfasurata la Roma. De partea cealalta, oamenii de afaceri italieni au investit peste 2,5 miliarde de euro in economia romaneasca.

Klaus Iohannis, gafa in timpul vizitei din Italia

Incident de protocol in timpul vizitei facute de Klaus Iohannis in Italia. Seful statului a avut un moment de ezitare in timp ce era primit la Palatul Quirinale din Roma de omologul italian Sergio.

Presedintele Iohannis se ntlneste marti cu reprezentantii comunitatii de romni din Italia

A treia zi a vizitei de stat a Presedintelui Romaniei la Roma a debutat cu o ceremonie militara solemna la Altarul Patriei din centrul Romei. Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut. Traficul in Piazza Venezia a fost partial blocat inca de dimineata, pentru a permite organizarea Ceremoniei. Au fost intonate imnurile celor doua tari, apoi a urmat salutul Drapelului.

VIDEO Columna lui Traian din Italia, iluminata n culorile Drapelului Romniei, n prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Columna lui Traian din Roma a fost duminica seara iluminata in rosu, galben si albastru cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in compania presedintelui Klaus Iohannis, care a inceput duminica o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )