Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Barna, dupa episodul Iordache: USR niciodata n-a inventat o minciuna de genul celei care ne-a fost noua servita in acele zile (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna, dupa episodul Iordache: USR niciodata n-a inventat o minciuna de genul celei care ne-a fost noua servita in acele zile (VIDEO)

Dan Barna a vorbit, marti seara, in direct pe B1 TV, despre acuzatiile cu care s-a confruntat USR, in conditiile in care mai multi lideri politici au imputat Uniunii ca ar fi facilitat numirea lui Florin. continuă pe B1

BEJ SIBIU A ADMIS CANDIDATURILE LA ALEGERILE PARLAMENTARE Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) si fostul ministru Bogdan Trif (PSD) sunt principalii intrati in competitie

Biroul Electoral Judetean Sibiu a admis candidaturile a 11 partide la alegerile parlamentare din 6 decembrie, precum si doua candidaturi independente. in Sibiu, la Camera Deputatilor vicepremierul Raluca Turcan deschide lista PNL, Dan Barna pe cea a USR-PLUS, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif pe cea a PSD. La Senat, lista PMP in Sibiu e deschisa de fostul ministru al Economiei Ion Ariton si fost prefect al orasului, conform news. ro.

Dan Barna: Oamenii au inteles ca vechea clasa politica si-a terminat benzina si asteapta sa vina si USR-PLUS la guvernare

Dan Barna, presedinteleUSR, a vorbit, marti seara, in studioul B1 TV despre pozitia pe care a adoptat-o partidul pe care il conduce in ultimii patru ani, dar si depre faptul ca, daca vor ajunge la.

Adversari redutabili pentru Dan Barna pe listele din Sibiu de la Camera Deputatior

Dan Barna, presedintele USR, se va lupta electoral pentru un loc in viitorul Parlament cu Raluca Tur.

Rasturnare de situatie. Ce a spus Dan Bittman dupa scandalul de saptamana trecuta

Dan Bittman se afla in centrul unui urias scandal dupa un mesaj anti-masca. Artistul a contestat vehement restrictiile si s-a declarat convins ca numarul persoanelor infectate cu noul virus este scos din burta, chiar daca testari se fac. Mai mult, saptamana trecuta, cand autoritatile ne instiintau, prin intermediul unor mesaje de informare RO Alert, ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )