Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Barna a facut anuntul: il desemnez pe Dacian Ciolos premier

Antena3 Antena3,
Dan Barna a facut anuntul: il desemnez pe Dacian Ciolos premier

Dan Barna a reactionat imediat dupa ce Ludovic ORban si-a depus mandatul si a precizat ca Alianta USR-PLUS il propune pe Dacian Ciolos premier. continuă pe Antena3

Barna: USR il va propune pe Dacian Ciolos pentru functia de prim-ministru

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca USR il va propune, miercuri, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, tot pe Dacian Ciolos pentru functia de premier. Barna spune ca USR este dispusa sa intre la guvernare pentru a asigura legislatia care prevede alegea primarilor in doua tururi de scrutin.

USR il va propune pe Dacian Ciolos pentru functia de prim-ministru

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca USR il va propune, miercuri, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, tot pe Dacian Ciolos pentru functia de premier. Barna spune ca USR este dispusa sa intre la guvernare pentru a asigura legislatia care prevede alegea primarilor in doua tururi de scrutin.

Dacian Ciolos ii da ultimatum lui Nicusor Dan: Daca nu se intelege cu Vlad Voiculescu, vor decide conducerile USR si PLUS

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, le-a dat marti un ultimatul candidatilor USR si PLUS la Primaria Bucuresti sa gaseasca o solutie pentru a decide candidatul aliantei pana la finalul saptamanii.

Dacian Ciolos, reprosuri la adresa PNL si a presedintelui Iohannis

Dacian Ciolos trage un semnal de alarma dupa decizia magistratilor de la Curtea Constitutionala prin care se constata un conflict juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament, pe tema desemnarii lui Ludovic Orban in functia de premier.

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

Dan Barna rupe tacerea, dupa decizia CCR: Strategia PNL a esuat!

Dan Barna sustine ca asteapta motivarea deciziei CCR referitoare la desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier. Liderul USR apreciaza ca nuantele sunt foarte importante intr-o astfel de decizie.

Dacian Ciolos: Suntem gata sa mergem in Parlament si sa prezentam programul si echipa noastra de guvernare. Singuri sau intr-o alianta

Liderul PLUS Dacian Ciolos a afirmat pe Facebook ca daca va fi nevoie de construirea unei noi majoritati, acesta este gata sa mearga in Parlament cu echipa de guvernare. Singuri sau intr-o alianta. Daca vom reusi, vom guverna, daca nu, va fi facut un nou pas catre anticipate, a explicat Ciolos.

DACIAN CIOLOS: Desemnarea unui nou prim-ministru ne-ar readuce pe drumul corect

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera ca o desemnare a unui nou prim-ministru in urmatoarele zile ar readuce tara pe drumul corect.

Dan Barna arata cu degetul inspre Iohannis cand vine vorba despre scoaterea din criza politica

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns .

Dan Barna: Amanarea votului de investire a guvernului va duce la prelungirea crizei politice. Daca tactica PSD reuseste, 2020 va fi un an pierdut

O amanare a votului privind investirea Cabinetului Orban II este fuga de responsabilitate, iar singurul ei efect cert este prelungirea crizei politice, spune liderul USR Dan Barna. El mai atrage atentia asupra faptului ca, in cazul in care tactica PSD de blocare a alegerilor anticipate va avea succes, atunci 2020 va fi un an pierdut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )