Libnet.ro
UNICEF

22:47

Dan Barna: Romania are un buget. Din acest moment intra pe o executie bugetara pentru cel mai ambitios proiect pe care l-a avut vreodata (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna: Romania are un buget. Din acest moment intra pe o executie bugetara pentru cel mai ambitios proiect pe care l-a avut vreodata (VIDEO)

Viceprim-ministrulDan Barna, copresedinte USR PLUS,a declarat, marti seara, dupa aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021 de catre Parlament, ca Romania se indreapta catrecel mai. continuă pe B1

Rares Bogdan, aluzie la gestul lui Dan Barna din sedinta de plen: Gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie

Rares Bogdan a declarat ca gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie, facand aluzie la incidentul in care un angajat al Camerei Deputatilor a fost chemat pentru a-i ridica ochelarii lui Dan Barna. Nu cred ca e normal, dupa 7 ani de opozitie agresiva, sustinuti de oameni in strada, sa avem un comportament care sa semene cu cel al lui Adrian Nastase, a declarat Rares Bogdan fara sa ii rosteasca numele lui Barna.

Robert Negoita in acuza pe Dan Barna ca a taiat bani de la Sectorul 3 pentru a-i da Sectorului 1: Un Robin Hood putin plecat de acasa, care ia de la saraci sa dea la bogati (VIDEO)

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, il acuza pe liderul USR, Dan Barna, ca a schimbat legea bugetului pe 2021 si a taiat bani de la sectorul 3 pentru a-i da Sectorului1. Asta in conditiile in ca.

Rares Bogdan, un nou atac la Dan Barna: Gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a criticat, din nou, prestatia publica a liderului USR Dan Barna.

Beatrice Mahler: Pacientii care se interneaza in acest moment sunt mult mai tineri decat cei pe care i-am avut anul trecut De ce crede medicul ca valul 3 a inceput si in Romania (VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler a precizat luni, in direct pe B1 TV, ca sectia de Terapie Intensiva de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala este plina in acest moment, iar acest lucru si.

Marcel Ciolacu: Bugetul vostru, un dezastru pentru Romania Nu PSD era formatiunea care ne-a tinut in case in timp ce voi furati. intrebati-l pe Dan Barna daca a dat cu subsemnatul la OLAF saptamana trecuta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat in termeni duri proiectul de buget trimis in Parlament de guvernul coalitiei formate din PNL, USR-PLUS si UDMR. Totodata, el a avut o replica si pentru acuzatiile ce.

Robert Negoita, atac la adresa lui Barna: Ati modificat bugetul noaptea, ca hotii. Dan Barna ia bani de la saraci si le da bogatilor, nu invers

Robert Negoita, primarul sectorului 3, il acuza pe Dan Barna ca au schimbat Legea Bugetului noaptea, ca hotii si taie din banii sectorului 3 pentru a-i transfera catre sectorul 1 al Capitalei. Negoita sustine ca Dan Barna este un Robin Hood un pic plecat de acasa, asta pentru ca taie de la saraci pentru a da bogatilor, in loc sa fie invers.

GRANTURI SI IMPRUMUTURI Romania are la dispozitie 30,5 miliarde euro, prin PNRR

Prin Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), tara noastra poate sa beneficieze de la UE de aproximativ 30,5 miliarde euro, compuse din 13,8 miliarde euro sub forma de granturi si 16,7 miliarde euro sub forma de imprumuturi. Banii alocati prin PNRR vin din fondul total de 672,5 miliarde euro destinat Mecanismului de Redresare si Rezilienta MRR) de la nivelul Uniunii Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )