Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dan Barna: Unele academii sunt, de fapt, sinecuri pentru plata unor politruci Sectorul privat nu poate tine la nesfarsit in spate un sector public supradimensionat Numerosi angajati doar incaseaza salariile

B1 B1,
Dan Barna: Unele academii sunt, de fapt, sinecuri pentru plata unor politruci Sectorul privat nu poate tine la nesfarsit in spate un sector public supradimensionat Numerosi angajati doar incaseaza salariile

Vicepremierul Dan Barna, copresedinte USR-PLUS, a vorbit marti, pentru B1 TV, despre reforma profunda ce trebuie facuta in sistemul public pentru ca banii romanilor sa nu mai fie risipiti. Barna a vorbit. continuă pe B1

Dan Barna anunta cand va fi dezbatut in Parlament bugetul pentru acest an

Vicepremierul Dan Barna, co-presedinte al USR PLUS, a declarat ca bugetul pe acest an ar putea fi de.

DAN BARNA, DUPA INTALNIREA CU CARTEL ALFA: O parte dintre revendicari vor putea fi solutionate in perioada urmatoare

Vicepremierul Dan Barna, co-presedinte al USR PLUS, a declarat, marti, dupa intalnirea cu liderii Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa, ca o parte din revendicarile lor vor putea fi solutionate in perioada urmatoare, mentionand ca sunt si solicitari care trebuie privite in contextul unei economii care se afla intr-o situatie de criza, scrie Agerpres.

Florin Citu a stabilit atributiile vicepremierilor. Ce ministere vor coordona Dan Barna si Kelemen Hunor

Premierul Florin Citu a decis care sunt atributiile celor doi vicepremieri, decizia fiind publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. Dan Barna si Kelemen Hunor coordoneaza ministerele care au revenit formatiunilor lor.

Dan Barna, despre bugetul pentru 2021: Marea provocare este cum construim acest buget, astfel incat sa avem si bani de investitii

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca bugetul pe acest an ar putea fi dezbatut si adoptat in Parlament in prima parte a lunii februarie. Co-presedintele USR PLUS a mai adaugat ca marea provocare este alocarea de bani pentru investitii.

Dan Barna: Intentionam ca in prima parte a lunii februarie sa avem bugetul in Parlament

Bugetul pe acest an ar putea fi dezbatut in Parlament in prima parte a lunii februarie, marea provocare fiind alocarea de bani pentru investitii, a declarat, marti, vicepremierul Dan Barna, co-presedinte al USR-PLUS.

Deciziile privind atributiile vicepremierilor, adoptate oficial. Ce atributii au Dan Barna si Kelemen Hunor

Prim-ministrul Florin Citu a stabilit formal, luni, atributiile vicepremierilor Kelemen Hunor si Dan Barna, iar deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial. Ce atributii au vicepremierii Dan Barna si.

Florin Citu a impartit ministerele care vor fi coordonate de vicepremierii Dan Barna si Kelemen Hunor

Premierul Florin Citu a decis, ieri, atributiile viceprim-ministrilor Kelemen Hunor si Dan Barna si ministerele pe care le vor coordona acestia. Deciziile prim-ministrului au fost publicate luni in Monitorul Oficial, anunta Agerpres.

Florin Citu a hotarat atributiile vice-premierilor Dan Barna si Kelemen Hunor: Ce ministere vor supraveghea cei doi

Premierul Florin Citu a decis, luni, atributiile viceprim-ministrilor Kelemen Hunor si Dan Barna, in scopul asigurarii indeplinirii prioritatilor majore din Programul de guvernare si a masurilor prevazute in Planul de Redresare si Rezilienta.

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2992 seconds )