LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dancila, despre atentatele din 11 septembrie: Este un moment pe care nu avem voie sa-l uitam. Avem datoria de a lupta neincetat impotriva terorismului
 • Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri pe Facebook ca astazi se implinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, subliniind ca este un moment pe care nu avem voie sa il uitam. Premierul a adaugat apoi ca avem cu totii datoria de a lupta impotriva actelor de terorism si de a sprijini instaurarea pacii.
  Adevarul.ro - 11 Sep 2019, 13:07

  Citeste articolul complet:
  Dancila, despre atentatele din 11 septembrie: Este un moment pe care nu avem voie sa-l uitam. Avem datoria de a lupta neincetat impotriva terorismului


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.392 sec.