LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dancila spune ca a discutat cu Juncker despre remanieri: Mi-a spus ca aceasta situatie nu poate sa continue, am explicat ca asteptam decizia presedintelui
 • Premierul Viorica Dancila a spus ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, despre remanierea ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor, iar acesta stia situatia. Mi-a spus ca aceasta situatie nu poate sa continue, i-am explicat ca asteptam o decizie din partea presedintelui Romaniei, a afirmat Dancila.
  Adevarul.ro - 06 Dec 2018, 00:12

  Citeste articolul complet:
  Dancila spune ca a discutat cu Juncker despre remanieri: Mi-a spus ca aceasta situatie nu poate sa continue, am explicat ca asteptam decizia presedintelui


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.38 sec.