Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatul Miron Ignat a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Deputatul Miron Ignat a incetat din viata

Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania CRLR) transmite regrete la moartea deputatului Miron Ignat, reprezentantul acestei minoritati in Parlament, si spune ca acesta a fost un foarte bun diplomat si strateg,. continuă pe Antena3

Aretha Franklin a incetat din viata. Diva muzicii avea 76 de ani

Cantareata americana Aretha Franklin a incetat din viata la varsta de 76 de ani, anunta presa internationala. Aretha Franklin, diagnosticata cu cancer in 2010, a avut cea mai recenta aparitie publica .

O legenda a tenisului romanesc a incetat din viata

Prof. Doctor Aurelian Segarceanu, antrenor emerit de tenis, tatal fostului jucator Florin Segarceanu, actualul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a murit la varsta de 84 de ani, anunta.

O actrita cunoscuta s-a stins din viata acum sase luni, insa despre decesul ei s-a aflat abia acum. Artista s-a luptat cu o boala necrutatoare

Tragedie in lumea cinematografiei. Actrita Morgana King, cea care este cunoscuta pentru interpretarea rolului Carmela Corleone, in trilogia Nasul, a murit la 87 de ani. Aceasta s-a stins din viata, in.

Doliu in literatura! Scriitorul rus care aducea bucuria copiilor s-a stins din viata

Scriitorul rus Eduard Uspensky, care a semnat numeroase carti populare dedicate copiilor, adaptate in desene animate mult urmarite de generatii intregi din Uniunea Sovietica si din Rusia de astazi, a decedat la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )