LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Deputatul PSD care a spus ca natiunea romna este singura care a facut din Ferdinand ntregitorul acestei tari si explica declaratiile: Asa vreau eu! E interzis n tara asta sa declari ceva?
 • Deputatul PSD Adrian Solomon isi mentine afirmatiile potrivit carora isi doreste ca peste 100 de ani Romania sa nu mai fie condusa de un etnic german, ca acum o suta de ani si ca acum, si ca natiunea romana este singura care a facut din Ferdinand intregitorul acestei tari. El spune ca a facut acele declaratii pentru ca asa a vrut si ca a fost un...
  Hotnews.ro Actualitate - 03 Dec 2018, 17:47

  Citeste articolul complet:
  Deputatul PSD care a spus ca natiunea romna este singura care a facut din Ferdinand ntregitorul acestei tari si explica declaratiile: Asa vreau eu! E interzis n tara asta sa declari ceva?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.396 sec.