Libnet.ro
UNICEF

05:15

Digi24: Negocieri cu scantei in Grupul de lucru USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Negocieri cu scantei in Grupul de lucru USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

Sambata dimineata, dupa cearta de vineri seara, in presa a aparut un sondaj intern al Aliantei 2020 care arata ca votantii USR- PLUS l-ar prefera in numar mai mare pe Dacian Ciolos ca prezidentiabil. continuă pe Hotnews

Negocieri cu scantei in USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

A fost sedinta cu scantei, vineri seara, in Alianta 2020. Echipe de la USR si PLUS s-au reunit pentru a negocia incheierea unei aliante pe termen lung, care sa cuprinda prezidentialele, localele si.

Sotia lui Dacian Ciolos vrea mindfulness in programa scolara: Stresul si anxietatea la copii sunt o dura si trista realitate

Valerie Ciolos-Villemin, sotia liderului PLUS, Dacian Ciolos, promoveaza, pe Facebook, un nou stil de relationare cu copiii. O sustinatoare vehementa a procesului psihologic mindfulness, Valerie.

DACIAN CIOLOS: USR-PLUS, gata sa-si asume o guvernare in Parlament

USR-PLUS este gata sa-si asume inclusiv guvernarea, insa pentru asta are nevoie de certitudinea ca poate avea un sprijin in Parlament, optand pentru alegeri anticipate, a declarat, ieri, la RFI, fostul premier Dacian Ciolos, lider al PLUS.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dacian Ciolos: Am vazut ca sustine motiunea de cenzura, dar PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a lasant, miercuri, o serie de ironii la adresa liderului PLUS, Dacian Ciolos. Am vazut ca Dacian Ciolos si PLUS sustin cu toate fortele motiunea de cenzura. A uitat sa.

Dacian Ciolos intentioneaza sa candideze la presedintia grupului Renew Europe (surse)

Dacian Ciolos intentioneaza sa candideze pentru presedintia grupului Renew Europe, al treilea din Parlamentul European si din care vor face parte ALDE-Europa, formatiunea lui Emmanuel Macron in miscare si USR-PLUS, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor.

Nathalie Loiseau renunta la candidatura pentru sefia grupului Renew Europe Europarlamentar francez: Dacian Ciolos ar trebui sa joace un rol important

Nathalie Loiseau, lidera eurodeputatilor de pe lista pro-Macron, renunta la candidatura pentru sefia grupului politic ce reuneste fortele centriste din Parlamentul European, scrie AFP, care citeaza anturajul acesteia. in urma acestui anunt, europarlamentarul Jean Arthuis a salutat decizia si a scris pe Twitter ca Dacian Ciolos ar trebui sa joace un rol important in sefia viitorului grup din PE.

Sotia lui Dacian Ciolos vrea cursuri de mindfulness in scoli, pentru combaterea stresului

Valerie Ciolos, sotia presedintelui, PLUS Dacian Ciolos, proprune, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, introducerea de cursuri de mindfulness in programa de scolara, pentru a-i ajuta pe elevi sa faca fata stresului si anxietatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )