Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA, sesizata cu privire la un proiect pe bani europeni, cu Dan Barna unul din principalii pioni. Denuntatorul, om cu dizabilitati: Preturi supraevaluate, licitatii trucate si sabotaj Sorina Matei prezinta denuntul, in exclusivitate (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
DNA, sesizata cu privire la un proiect pe bani europeni, cu Dan Barna unul din principalii pioni. Denuntatorul, om cu dizabilitati: Preturi supraevaluate, licitatii trucate si sabotaj Sorina Matei prezinta denuntul, in exclusivitate (FOTO, VIDEO)

Ozsvath Zsolt, unul dintre oamenii cu dizabilitati implicat in proiectele sociale pe bani europeni coordonate de firma lui Dan Barna, a depus un denunt la DNA Alba, in data de 15 octombrie, prin care reclama,. continuă pe B1

Ce au patit cei de la Rise Project, dupa ancheta care il viza pe Dan Barna. Au pierdut multi bani, imediat dupa publicare

Jurnalistii de la RISE Project au fost pusi la zid dupa ce au publicat ancheta cu privire la proiectele pe bani europeni demarate de Dan Barna in urma cu mai multi ani. Redactia a primit comentarii negative si a fost acuzata ca face jocuri politice, iar unele donatii au fost oprite. Jurnalistii de la RISE .

Dan Barna cere sa fie anchetat de DNA: DLAF e in coordonarea directa a Vioricai Dancila

Candidatul USR la prezidentiale Dan Barna cere ca ancheta unora dintre proiectele de incluziune sociala pe bani europeni realizate de fosta lui firma sa fie preluata de DNA, institutie in care spune ca are incredere, in comparatie cu Departamentul.

Rise Project: Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda verifica proiectele pe bani europeni ale firmei lui Dan Barna Replica prezidentiabilului: Orice verificare si re-verificare a activitatii mele este binevenita

UPDATE USR a anuntat, joi, dupa ce Rise Project a anuntat ca DLAF ancheteaza proiectele cu fonduri europene derulate de Dan Barna, ca organismele intermediare si de autoritatile de management au facut si el.

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Dan Barna cere DLAF sa trimita la DNA toate documentele legate de firma sa: Cer guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. La fel tuturor actorilor politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie

Liderul USR, Dan Barna, cere Departamentului de Lupta Antifrauda DLAF) sa trimita de urgenta documentele privind contractele firmei sale la DNA, una dintre institutiile care nu sunt controlate politic si in a carei impartialitate crede. Prezidentiabilul USR spune ca nu poate crede in corectitudinea DLAF, de care se ocupa Toni Grebla, omul de incredere al lui Liviu Dragnea, si cere Guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. El are acelasi mesaj si pentru toti actorii politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie. De asemenea, el face apel la membrii de partid si sustinatori sa nu ii mai atace pe jurnalistii de la Rise, pentru ca nu acestia sunt adversarii, ci vechea clasa politica.

Dan Barna a cerut sa fie anchetat de urgenta de procurorii DNA

Dan Barna solicita DLAF sa trimita cat mai repede documentele din ancheta care il priveste la DNA pentru a fi cercetat. Desi incurca o ancheta administrativa cu una penala, care ar fi revenit in sarcina.

Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Prezidentiabilul Dan Barna a afirmat vineri seara, la TVR1, ca USR opteaza pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavand o majoritate stabila. El a adaugat ca voturile USR nu sunt precum punguta cu doi bani, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continua.

Departamentul pentru Lupta Antifrauda ii raspunde lui Dan Barna

Departamentul pentru Lupta Antifrauda i-a raspuns lui Dan Barna la solicitarea de atransmitela DNA toate documentele care il vizeaza si acuza folosirea informatiilor dintr-o ancheta jurnalistica in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )