Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doru Oprea, protestatar grav ranit in 10 august: Nu am fost audiat niciodata, desi am depus 4 plangeri penale, ajutat de Stelian Ion, si probe, inclusiv capacul de grenada extras Romania nu e stat de drept (VIDEO)

B1 B1,
Doru Oprea, protestatar grav ranit in 10 august: Nu am fost audiat niciodata, desi am depus 4 plangeri penale, ajutat de Stelian Ion, si probe, inclusiv capacul de grenada extras Romania nu e stat de drept (VIDEO)

Dosarul violentelor din 10 august a fost clasat definitiv marti, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins cererea DIICOT de redeschidere. Astfel, victimele jandarmilor din acea seara au mai primit o lovitura. continuă pe B1

Dacian Ciolos: Decizia privind dosarul 10 August nu este pe care o asteptam O comisie parlamentara poate aduce lumina

Decizia de a nu redeschide Dosarul 10 august nu este finalitatea pe care o asteptau oamenii care au fost in Piata Victoriei, au avut de suferit si stiu pe pielea lor ce s-a intamplat acolo, afirma liderul USR-PLUS, Dacian Ciolos. El spune ca, dincolo de responsabilitatile penale, o comisie parlamentara poate aduce lumina necesara in acest caz. Cine este magistratul care a decis definitiv ca fosta conducere a Jandarmeriei nu trebuie sa raspunda penal pentru violentele din 10 august.

Rares Bogdan: Am avut, inca o data, imaginea unei tari abandonate, unde Justitia nu functioneaza. Atacam decizia de clasare a dosarului 10 august la CEDO pentru a veni instanta europeana sa-l redeschida (VIDEO)

Rares Bogan a vorbit marti seara despre dezamagieape care a simtit-o in momentul in care a auzit ca Dosarul 10 august a fost clasat definitiv. Europarlamentarul a intervenit telefonic in emisiunea.

Dosarul violentelor din 10 august, inchis definitiv: Tribunalul Bucuresti a respins cererea DIICOT de redeschidere a dosarului

Cererea DIICOT de redeschidere a dosarului violentelor din 10 august 2018 a fost respinsa de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. Decizia este definitiva. Dosarul violentelor de la Protestul Diaspor.

Dosarul 10 august: Mai multe grupuri civice anunta un protest in fata Tribunalului Bucuresti - Rusine, Justitia Romana! Ne vedem la CEDO

Mai multe grupuri civice anunta ca vor sprijini deschiderea unui proces la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) in cazul dosarului 10 august si ca miercuri va merge in fata Tribunalului Bucuresti cu mesajul Rusine, Justitia Romana! Ne vedem la CEDO.

Dosarul 10 august ramane clasat definitiv. Adina Anghelescu: Decizia de azi este una corecta

Tribunalul Bucuresti a decis marti ca dosarul privind interventia in forta a jandarmilor la protestul diasporei din 10 august 2018 ramane clasat. Decizia este una definitiva.

Cine este magistratul care a decis definitiv ca fosta conducere a Jandarmeriei nu trebuie sa raspunda penal pentru violentele din 10 august

Magistratul de la Tribunalul Bucuresti care a respins cererea DIICOT de redeschidere a dosarului 10 august este Daria Mihet, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

Dosarul 10 August ramane clasat. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva

Tribunalul Bucuresti a respins, marti, solicitarea DIICOT de redeschidere a anchetei impotriva fostilor sefi ai Jandarmeriei in Dosarul 10 august, astfel ca dosarul ramane clasat, iar decizia instantei este definitiva.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea de redeschidere a Dosarului 10 August

Tribunalul Bucuresti a respins cererea DIICTOT de redeschidere a Dosarului 10 August. Decizia este definitiva. Sefii Jandarmeriei care au coordonat interventia din Piata Victoriei scapa defenitiv de raspundere penala.

Decizie definitiva a instantei: Dosarul 10 august ramane clasat

Dosarul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 ramane clasat, a decis marti Tribunalul Bucuresti, care a respins cererea DIICOT de redeschidere a anchetei. Prin aceasta decizie, fostii sefi ai Jandarmeriei nu vor fi urmariti penal pentru interventia impotriva manifestantilor.

Dosarul 10 august a fost clasat definitiv. Societatea civila contesta decizia la CEDO

Tribunalul Bucuresti a respins marti solicitarea DIICOT de redeschidere a anchetei impotriva fostilo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )