LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dragnea intrerupe un reporter si o intreaba pe Dancila daca Iohannis i-a mai cerut demisia. Dancila raspunde: Nu, dar mi s-a parut inoportuna cererea demisiei
 • Liderul PSD Liviu Dragnea a intervenit, miercuri, in mijlocul declaratiilor pe care premierul le dadea la Parlament, a intrerupt un reporter care voia sa ii adreseze o intrebare si a intrebat-o el pe Viorica Dancila daca Iohannis i-a mai cerut demisia la ultima intrevedere. Dancila a negat ca seful statului i-ar mai fi erut demisia.
  Adevarul.ro - 16 Mai 2018, 14:20

  Citeste articolul complet:
  Dragnea intrerupe un reporter si o intreaba pe Dancila daca Iohannis i-a mai cerut demisia. Dancila raspunde: Nu, dar mi s-a parut inoportuna cererea demisiei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.437 sec.