LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si nu este pe placul lui Iohannis e sabotata. Ce ne pregateste presedintele pentru demisia premierului?
 • Liderul PSD, Liviu Dragnea, acuza ca presedintele Klaus Iohannis a pornit o campanie impotriva Guvernului si a premierului Viorica Dancila, spunand ca acesta saboteaza orice actiune a echpei guvernamentale care nu este pe placul lui. De asemenea, acesta s-a intrebat ce pregateste acum Iohannis pentru a o putea face pe Dancila sa-si dea demisia,...
  Adevarul.ro - 14 Mai 2018, 12:03

  Citeste articolul complet:
  Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si nu este pe placul lui Iohannis e sabotata. Ce ne pregateste presedintele pentru demisia premierului?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.419 sec.