LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dragnea, reactie nervoasa dupa ce a fost intrebat de amnistie si gratiere: E a mia oara cand ma intrebati de ea. O sa plictisiti lumea
 • Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, miercuri, de jurnalisti daca se lucreaza la o Ordonanta de Urgenta pentru amnistie si gratiere. Acesta a raspuns ca pe masa sa nu exista niciun astfel de proiect si le-a reprosat jurnalisitlor ca este a mia oara cand il intreaba despre acest subiect, avertizandu-i ca risca sa plictiseasca lumea.
  Adevarul.ro - 05 Dec 2018, 16:33

  Citeste articolul complet:
  Dragnea, reactie nervoasa dupa ce a fost intrebat de amnistie si gratiere: E a mia oara cand ma intrebati de ea. O sa plictisiti lumea


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.391 sec.