Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ecaterina Andronescu vrea teste grila la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat

B1 B1,
Ecaterina Andronescu vrea teste grila la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat

Ecaterina Andronescu vrea sa introduca subiecte de tip grila la Bacalaureat si Evaluarea Nationala. Argumentul ministrului Educatiei este ca forma actuala a subiectelor le permite elevilor sa depuna usor. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu, anunt despre BAC si Evaluarea Nationala: O sa incercam sa ii recompensam pe cei cu rezultate bune

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a prezentat, joi, rezultatele la examenul de Bacalaureat care arata ca rata de promovare a generatiei curente este 75,5%, dupa contestatii, iar cea la.

Andronescu revine la ideea testelor grila la examenele nationale: Numarul de note modificate dupa contestatii este excesiv de mare

Examenele nationale ar putea fi sub forma de teste grila itemi obiectivi), pentru a nu mai fi diferente mari intre notele de la corectura in iniatiala si cele de dupa contestatii. Masura este luata in calcul de Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, care a anuntat intr-o conferinta de presa ce masuri va lua dupa rezultatele de la evaluarea nationala si bacalaureat.

Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalaureat. in ce se vor transforma unele licee din Romania

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, anunta noi schimbari la bacalaureat. Oficialul a mentionat ca Ministerul Educatiei va regandi subiectele examenului maturitatii. O noua lege a educatiei va fi lansata in dezbatere. in ce se vor transforma unele licee din Romania si ce presupune schimbarea anuntata? Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalureat Ecaterina Andronescu a informat .

Reactia abracadabranta a ministrului Educatiei dupa piesa Hip-Hop facuta de liceenii din Targu Frumos cu refren de Ecaterina Andronescu: Orice om este supus erorilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a reactionat dupa cea ajuns subiect de glume printre liceeni. Andronescu a declarat, dupa ce elevii de clasa a 12-a din Targu Frumos, sub coordonarea unui.

VIRALUL ZILEI! Piesa Hip-Hop facuta de liceeni din Targu Frumos cu refren de Ecaterina Andronescu. Reactia ministrului Educatiei: Orice om este supus erorilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei a ajuns subiect de glume printre liceeni. Elevii de clasa a 12-a din Targu Frumos, sub coordonarea unui profesor, au scos o melodie hip-hop pe versuri de Ecaterina Andronescu. Acestia au ironizat.

Sanctiuni pentru profesorii care au subevaluat cu peste 1,5 puncte lucrarile la Evaluarea Nationala: trei ani, interzis la examene

Profesorilor care au subevaluat 14 lucrari ale elevilor la Evaluarea Nationala, constatandu-se diferente mai mari de 1,5 puncte intre evaluari, li se va interzice dreptul de participare la examene in urmatorii trei ani, a spus Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Ioana Mihaela Neacsu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )