Libnet.ro
UNICEF

09:00

Eugen Tomac (PMP): Avem obligatia sa dam tarii o majoritate si un guvern capabil sa fructifice oportunitatile pe care ni le ofera viata in aceasta perioada de criza (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Avem obligatia sa dam tarii o majoritate si un guvern capabil sa fructifice oportunitatile pe care ni le ofera viata in aceasta perioada de criza (VIDEO)

Eugen Tomac a explicat ca, dincolo de calculele politice, exista o realitate, si anume ca tara traverseaza una dintre cele mai dure crize. Dupa alegeri, spune presedintele PMP, Romania trebuie rapid. continuă pe B1

Eugen Tomac, presedintele PMP: Propunem infiintarea unui Minister pentru Digitalizare, Inovare si Inteligenta Artificiala pentru valorificarea performantelor pe care Romania le are in domeniul ITC

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, cu ocazia prezentarii Programului de guvernare al partidului, ca parlamentarii formatiunii vor acorda sustinere viitorului Guvern doar daca va fi infiintat un Minister pentru Digitalizare, Inovare si Inteligenta Artificiala.

Eugen Tomac: Marile economii se pregatesc de ceea ce este mai rau Romania are nevoie, dupa 6 decembrie, de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil (VIDEO)

Eugen Tomac a subliniat ca dupa alegerile din 6 decembrie Romania are nevoie de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil, care sa se apuce de treaba si sa fructifice toate.

Eugen Tomac: Pensiile speciale pot fi eliminate azi! PSD se opune si minte, in timp ce pensionarilor romani le sunt furati banii

Eugen Tomac, presedintele PMP, a sustinut ca o lege care elimina pensiile speciale ale parlamentarilor, initiata chiar de partidul pe care il conduce, a fost votata in Senat inca din 6 februarie 2019 si mai.

Eugen Tomac, dupa anunturile facute de Marcel Ciolacu si parlametarii USR: Demisia si-au dat-o si Liviu Dragnea si multi altii, dar pensiile speciale au ramas. Solutia e eliminarea lor

Eugen Tomac, presedintele PMP, anuntat, marti dimineata, ca partidul pe care il conduce va depune chiar in cursul acestei zile o solicitare de convocare a Birourilor Permanente Reunite si de aducere in pl.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Eugen Tomac: La ora actuala suntem intr-o batalie pentru a castiga timp pana cand vor aparea vaccinurile Cred ca orice roman ar fi de acord ca primii cetateni vaccinati sa fie cadrele medicale (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a subliniat ca in toata Europa, la ora actuala, se discuta despre nevoia de a pregati populatia pentru momentul vaccinarii impotriva COVID-19, mesaje ce contureaza la orizont.

EUGEN TOMAC: PNL face un atac direct la Dumnezeu

Eugen Orlando Teodorovici a declarat ieri seara la postul de televiziune Romania TV ca PNL face un atac la Dumnezeu. Declaratiile sale nu au avut o legatura directa cu temele discutate pana atunci in emisiune. Teodorovici candideaza din partea PSD la Tulcea, unde ocupa primul loc pe lista de la Senat, relateaza G4media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )