Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu contracandidatul ei Nicusor Dan. Firea a mai spus ca vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, el fiind un candidat independent, sustinut de PNL dar si de USR-PLUS, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Firea, intrebare pentru Nicusor Dan: Ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache, zis Caine

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il intreaba public pe contracandidatul ei, Nicusor Dan, ce foloase a primit din partea interlopului Marius Mitrache, zis Caine pentru a-l ajuta sa nu-i fie demolat restaurantul construit ilegal in parcul Oraselul Copiilor, din Sectorul 4 al Capitalei.

Ce spune Orban despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze

Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze pe Nicusor Dan, a afirmat marti liderul PNL, intrebat despre inregistrarea unei discutii intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

LUDOVIC, DESPRE INREGISTRAREA CU NICUSOR DAN: O masura disperata a mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD

Inregistrarea aparuta in spatiul public cu Nicusor Dan este doar o masura disperata din partea mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD , care este disperat ca pierde teren pe zi ce trece, a afirmat astazi premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL.

Firea, raspuns ironic referitor la o dezbatere fata-n fata cu Nicusor Dan: Candidatul Dreptei vine cu Caine, interlopul din parc! Eu vin cu Billy

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Primaria Capitalei, da de inteles ca va accepta dezbaterea cu Nicusor Dan, insa aceasta a avut un mesaj ironic fata de contracandidatul de la PNL si USR-PLUS, despre care sustine ca ar putea veni cu prietenul lui interlop.

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

MIHAIL NEAMTU: Ma ofer sa construiesc o carciuma fara avize daca Nicusor Dan participa la dezbaterea cu Traian Basescu

Mihail Neamtu, candidat la Primaria Sectorului 3 din partea PMP, ii reproseaza parlamentarului Nicusor Dan, sustinut de alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, ca nu a gasit ragazul unor negocieri strategice cu Miscarea Populara si nici oportunitatea unei dezbateri despre viitorul Bucurestiului cu Traian Basescu, in schimb, a avut disponibilitate sa salveze carciuma lui Mihai Mitrache, un afacerist obscur.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )