Libnet.ro
UNICEF

13:00

FLORIN CITU: Daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, vom deschide scolile pe 8 februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, atunci e clar ca vom incepe. Seful Executivului a adaugat ca decizia privind deschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: As vrea sa deschid toata economia, nu numai scolile, dar depindem de evolutia pandemiei Daca lucrurile raman asa cum sunt, e clar ca vom deschide scolile pe 8 februarie

Daca lucrurile raman asa cum sunt in ceea ce priveste evolutia pandemiei de COVID-19, scolile se vor deschide pe 8 februarie in conditiile anuntate de presedintele Klaus Iohannis, dar decizia finala va fi.

Florin Citu, despre deschiderea scolilor: Daca lucrurile raman asa cum sunt, este clar ca vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si a adaugat ca decizia finala in acest sens va fi luata pe 2 februarie.

Citu: Daca lucrurile raman asa cum sunt, este clar ca scolile vor fi redeschise in 8 februarie

Daca lucrurile raman asa cum sunt in privinta evolutiei cazurilor de COVID-19, este clar ca scolile vor fi redeschise in 8 februarie, a declarat marti premierul Florin Citu, reamintind ca decizia finala va fi luata in 2 februarie.

Florin Citu: Banca Mondiala confirma: masurile pe care le-am luat in contextul pandemiei COVID-19 claseaza Romania in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri din lume

Premierul Florin Citu, fost ministru al Finantelor, a anuntat pe contul sau de Facebook ca Banca Mondiala a analizat un numar de 154 de tari, in care au fost aplicate masuri economice in contextul pandemiei.

Florin Citu: Banca Mondiala confirma. Romania, in topul tarilor alaturi de SUA, Germania sau Franta

Premierul Florin Citu a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca Romania se claseaza in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri din lume in contextul pandemiei COVID-19, alaturi de tari precum SUA, Germania sau Franta.

SIMION PETERS, ANALIST ETORO: Cred ca pe termen lung, evolutia bitcoin ramane pozitiva

Simon Peters, analist in domeniul criptoactivelor al platformei de investitii eToro, considera ca pe termen lung, evolutia bitcoin ramane pozitiva.

Florin Citu s-a vaccinat azi. Ce mesaj a transmis poporului roman prin intermediul tricoului sau VIDEO

Dupa ce ieri, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anticoronavirus, a venit randul lui Florin Citu, premierul tarii, sa se vaccineze. Florin Citu s-a vaccinat azi Acesta a primit prima doza a vaccinului PfizerBioNTech la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, din Capitala. Astfel, premierul tarii s-a vaccinat si el, la numai .

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid

ACTUALIZARE - Citu: Ramanem la obiectivul nostru, 10. 000 de romani vaccinati pana in septembrie --- *ACTUALIZARE - Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID-19. --- Premierul Florin Citu se va vaccina anti-Covid sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

Florin Citu: PNL e un partid liberal, cu opinii. intotdeauna a fost viu in interior

Premierul Florin Citu a vorbit, marti, si despre situatia din PNL, acolo unde unii dintre lideri cer demisia presedintelui Ludovic Orban. Citu a spus ca prefera sa discute in partid despre partid, dar tine.

Florin Citu: Pentru ca e un Guvern in care EU girez, va trebui sa fie populat de oameni cu experienta. Fara penali in functii publice, fara conflicte de interese si doar profesionisti

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca e nevoie urgenta de reforma in administratia publica, iar posturile sa fie ocupate doar de profesionisti. Exemplul va fi dat chiar de la Palatul Victoria. Citu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )