Libnet.ro
UNICEF

11:30

Florin Citu, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a reactionat, vineri, cu un mesaj pe Facebook, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021. De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?, a scris Citu. continuă pe Adevărul

Schimb de replici intre social-democrati si Florin Citu. PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe 2021? Citu: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Schimb de replici pe Facebook intre ministrul Finantelor, Florin Citu, si reprezentantii PSD. Membrul Guvernului liberal le raspunde social-democratilor care s-au intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe.

Ministrul de Finante, Florin Citu, acuza PSD de subminarea economiei nationale: Voi cere comisie de ancheta pentru executia bugetara in perioada 2017-2019. Raportul merge direct la DNA

Ministrul de Finante, Florin Citu, acuza PSD de subminarea economiei nationale. Acesta a anuntat, vineri, ca va cere la inceputul anului viitor, in primele zile ale noului Legislativ infiintarea unei comisii de.

PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?

Reprezentantii PSD au transmis ca guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru ca Exectivul PNL urmeaza sa redeschida discutiile cu Fondul Monetar International FMI) si apoi sa majoreze TVA, sa taie salarii si sa fac concedieri pentru a acoperi gaurile din buget cauzate de masurile haotice pe care le-a luat anul acesta, conform News. ro.

Plangere penala pentru Florin Citu dupa ce a refuzat a sasea oara sa fie audiat in Comisia Economica din Senat

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, a declarat ca doreste sa ii faca plangere penala ministrului Finantelor.

Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei, a scris demnitarul liberal, pe Facebook. Ce.

Florin Citu: O mare parte din banii acestia au ajuns in buzunarele trompetelor PSD

Florin Citu a anuntat, pe o retea sociala, ca datoria publica a Romaniei a crescut cu doar 7 puncte procentuale, spre deosebire de tarile membre UE unde a crescut cu 20 de puncte procentuale.

FLORIN CITU: Sunt primul care recunosc ca masurile pe care le-am luat nu au fost perfecte din primul moment

Masurile pe care le-am luat nu au fost perfecte din primul moment si sunt primul care recunoaste asta, insa acest Guvern a venit imediat cu imbunatatiri daca a vazut ca nu functioneaza ceva, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la conferinta anuala a Asociatiei Berarii Romaniei.

FLORIN CITU: Firmele vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat azi ca firmele vor putea sa amane plata taxelor pana la 25 decembrie, iar aceasta OUG ar urma sa fie adoptata in aceasta saptamana.

Florin Citu: Guvernul a venit imediat cu imbunatatiri cand a fost nevoie. Nimeni nu a mai trecut prin asa ceva si nimeni nu stie exact ce sa faca. De aceea, trebuie dialog

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat ca de la izbucnirea epidemiei de coronavirus si a crizei economice generata de aceasta a cautat sa ia masuri pentru sustinerea economiei, fara a discrimina.

Amanarea platii taxelor nu se stie daca va mai fi. Vom vedea maine. Florin Citu are o noua postare pe Facebook. Acum e vorba doar de executarea silita

Autoritatile se pare ca inca analizeaza daca sa poata fi amanata plata taxelor pana la 25 decembrie. Florin Citu a avut initial o interventie in care a spus: Vom permite ca, pana la 25 decembrie 2020, sa nu existe penalitati pentru cei care nu reusesc sa plateasca la timp si, in plus, extindem rambursarea TVA cu control ulterior pana in 25 ianuarie, cred.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )