Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIN CITU: Este un buget bun, echilibrat, care forteaza reforma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Este un buget bun, echilibrat, care forteaza reforma

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca bugetul pe anul 2021 este unul bun, echilibrat si care forteaza reforma si a subliniat ca adoptarea acestuia fara niciun amendament arata unitatea coalitiei de guvernare, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Avem un buget bun, echilibrat, cu care incepem reconstructia Romaniei. Suntem o coalitie puternica, pregatita sa reziste toti cei 4 ani, ca avem de lucru (VIDEO)

Bugetul de stat a trecut, marti, de Parlament fix in forma propusa de Guvern. O premiera, dupa cum a sustinut Florin Citu. Acesta le-a multumit celor din coalitie pentru sustinere si a subliniat, din nou,.

Florin Citu: Este un an al reformelor. Nu vom reveni asupra masurilor deja luate

Premierul Citua dat asigurarica nu va reveni asupra masurilor deja luate. Va reamintim ca Guvernul Citu a inghetat in acest an salariile profesorilor, cadrelor medicale dar si pensia minima si punctul de pensie iar majorarea alocatiilor cu inca 20% din vara, cel mai probabil, nu va mai fi acordata de Executiv. Nu sunt bani, spun la unison cei din guvern. Deficitul bugetar, adica diferenta dintre veniturile statului si cheltuieli, este estimat in acest an la 80 de miliarde de lei.

Lideri PSD, cearta cu Florin Citu in plenul Parlamentului: Nu iti e rusine sa vii sa spui ca noi furam? Bugetul este o rusine pentru Romania

Florin Citu a prezentat, luni, in Parlament, proiectul de buget, intr-un discurs in care a atacat PSD si i-a acuzat pe sociali democrati ca fac parte dintr-o mafie de care Romania va scapa odata cu noua guvernare. Replici dure s-au dat de ambele parti, cu lideri ai PSD care acuzau Guvernul Citu ca incalca legea.

Florin Citu: PSD ne-a aratat astazi din nou ca nu stie cum sa citeasca un buget

Premierul Florin Citu a declarat ca PSD a demonstrat, la dezbaterile generale ale bugetului de stat .

Florin Citu, despre bugetul pentru 2021: E construit sa incurajeze redresarea economica, dar si sa reduca dezechilibrele Nu am crescut si nu am introdus taxe (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a luat cuvantul luni in Parlament, unde deputatii si senatorii au dezbatut proiectul de buget pentru 2021, si spune ca acesta este construit pentru a incuraja redresarea economica a .

Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Nu gasesc un domeniu unde sa fie taieri, de aceea nu inteleg legatura cu austeritatea, in afara de discursul politic (VIDEO)

Premierul Florin Citu le raspunde celor care acuza Guvernul ca a construit un buget de austeritate pentru 2021. Prezent, marti, in cadrul unei conferinte despre digitalizarea Romaniei, seful Executivului a.

Florin Citu: Furtul PSD prin companiile de stat se opreste aici! in fiecare an aruncam bani buni in gauri negre, in loc sa investim. Nu se mai poate asa! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit luni in Parlament, la dezbaterile din plen pe proiectul de buget pe 2021, despre reformarea si restructurarea companiilor de stat. Citu a spus ca procesul o sa-i doara tare pe.

Florin Citu, in Parlament, dupa ce opozitia a inceput sa scandeze alocatii: Nu ati depasit varsta copiilor. Au crescut cu 20% in 2021 nu stiu daca si pentru dumneavoastra, dar verificam

Prim-ministrul a fost prezent luni in Parlament, unde a fost dezbatut proiectul de buget pentru anul 2021. in timp ce isi sustinea discursul, Florin Citu a fost intrerupt de mai multe ori de parlamentari din.

Florin Citu: Suntem condamnati sa facem reforma aparatului de stat. Digitalizarea este un mod obiectiv de a face reforma

Premierul Florin Citu spune ca Romania este condamnata sa faca reforma aparatului de stat, iar digitalizarea este un mod obiectiv prin care aceasta reforma se poate face. Prezent, marti, la o conferinta pe te.

Florin Citu: Romania isi tine promisiunea facuta de presedintele Klaus Iohannis catre Republica Moldova. Astazi livram primele doze de vaccin AstraZeneca

Premierul Florin Citu a precizat, sambata, pe Facebook, casunt livrate primele doze de vaccin catre Republica Moldova. Este vorba de21. 600 de doze de vaccin AstraZeneca. Romania isi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )