Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Nu vrem sa obstructionam mitingul din 10 august, organizatorii sa vina cu o solicitare rezonabila

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Nu vrem sa obstructionam mitingul din 10 august, organizatorii sa vina cu o solicitare rezonabila

Gabriela Firea reactioneaza in scandalul respingerii avizului pentru organizarea unui miting al romanilor din Diaspora in data de 10 august. Si le transmite organizatorilor ca daca vor veni cu o solicitare. continuă pe Antena3

Gabriela Firea explica de ce nu a fost autorizat protestul diasporei din 10 august: Organizatorul sa si reconsidere solicitarea, sa se ncadreze n limite rezonabile/ Si PSD a vrut organizarea unui miting cu 1 milion de oameni, dar s-a decis redimensionare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere, joi, Federatiei Romanilor de Pretutindeni, care a cerut autorizarea unui protest pe 10 august anuntand un milion de participanti, sa-si reconsidere cererea din punct de vedere al numarului, precizand ca la mitingul PSD au fost 250. 000 de participanti declarati. Organizatorii sa-si asume explicit respectarea legii, spune ea.

Gabriela Firea explica de ce nu a fost autorizat protestul diasporei din 10 august: Organizatorul sa si reconsidere solicitarea, sa se ncadreze n limite rezonabile / Si PSD a vrut organizarea unui miting cu 1 milion de oameni, dar s-a decis redimensionar

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, solicita, joi, Federatiei Romanilor de Pretutindeni, care a cerut autorizarea unui protest pe 10 august anuntand un milion de participanti, sa-si reconsidere cererea din punct de vedere al numarului, precizand ca la mitingul PSD au fost 250. 000 de participanti declarati. Organizatorii sa-si asume explicit respectarea legii, spune ea.

Gabriela Firea anunta conditia pentru a autoriza mitingul diasporei: Organizatorii sa reconsidere numarul participantilor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu neautorizarea mitingului din Piata Victoriei la care si-au anuntat participarea romanii din diaspora, ca 1 milion de participanti, potrivit cifrei inaintate de catre organizatori, ar perturba grav activitatea si libera circulatie in Capitala.

Gabriela Firea, un nou clip video in care prezinta realizarile si proiectele in desfasurare dupa primii doi ani de mandat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le prezinta bucurestenilor luni, intr-un al treilea clip video, realizarile si proiectele in desfasurare din domeniul consolidarilor, afirmand ca, de cand este primar, s-au facut progrese semnificative in consolidarea cladirilor cu risc seismic.

Primaria Capitalei refuza autorizarea mitingului pus la cale de romanii din diaspora pe 10 august. Motivul invocat

Primaria Municipiului Bucuresti a respins cererea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza un miting in data de 10 august. Este vorba de evenimentul Pe 10 august toti romanii vin la Bucuresti! diasporaacasa, care s-a viralizat inca de la anuntarea lui pe Facebook.

Primaria Bucuresti refuza autorizarea mitingului pus la cale de romanii din diaspora pe 10 august. Motivul invocat

Primaria Municipiului Bucuresti a respins cererea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza un miting in data de 10 august. Este vorba de evenimentul Pe 10 august toti romanii vin la Bucuresti! diasporaacasa, care s-a viralizat inca de la anuntarea lui pe Facebook.

Cele mai luxoase nunti ale mireselor din politica. Cum a aratat Gabriela Firea in rochie de mireasa

Nunta pare sa fie cel mai frumos moment din viata unei femei. Asa ar putea spune si doamnele noastre din politica care au stralucit in rochie de mireasa. Vedem cine le-a dus la altar si cum au aratat in acea.

Gabriela Firea, despre o posibila candidatura la europarlamentare sau prezidentiale

Gabriela Firea sustine ca isi va duce la bun sfarsit mandatul de la Primaria Generala, iar bilantul primilor doi ani de activitate, prezentat in ultimele zile prin materiale video, nu este un exercitiu de imagine, scrie Ziare. com .

Gabriela Firea, noi lamuriri despre o posibila candidatura la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat joi ca isi va duce la bun sfarsit mandatul de la Primaria Generala, iar bilantul primilor doi ani de activitate, prezentat in ultimele zile prin materiale video, nu.

Gabriela Firea acuza firma responsabila cu dezinsectia in Capitala ca nu si-a indeplinit obligatiile din contract

Primarul General, Gabriela Firea, a transmis o scrisoare de nemultumire firmei SC Coral Impex SRL, cea care este responsabila de aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in toate parcurile si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )