Libnet.ro
UNICEF

19:46

Gheorghe Dinca a ajuns la spital. Medic: Starea lui psihica s-a deteriorat (VIDEO)

B1 B1,
Gheorghe Dinca a ajuns la spital. Medic: Starea lui psihica s-a deteriorat (VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost dus de urgenta la Spitalul Penitenciar Jilava, informeaza B1 TV. Principalul suspect in cazul disparitiei Luizei Melencu si in cel al mortii Alexandrei Macesanu a ajuns la spital, dupa. continuă pe B1

Autoritatile au luat chiar astazi decizia. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca

Astazi au avut loc noi audieri la sediul Politiei Romane in cazul Caracal. Autoritatile au luat o decizie importanta in privinta lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal in urma anchetei preliminare, a fost arestat Gheorghe Dinca, proprietarul imobilului. Inculpatul a recunoscut .

Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu. Detalii cutremuratoare din ancheta

Detalii din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, ar fi ucis-o pe cea din urma dupa o remarca a acesteia. Cum s-a intamplat totul, de fapt? Informatiile, sustinute de surse judiciare, citate de stiriletvr. ro. Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu? .

Scene de cosmar, in curtea lui Gheorghe Dinca. Ce a facut dupa ce a ars-o pe Luiza. Niciun om normal nu ar putea reactiona asa

Gheorghe Dinca, cel care le-a abuzat pe cele doua tinere din Caracal, dar si cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, a marturisit cu lux de amanunte toata povestea infricasatoare la care a supus-o pe eleva din Caracal pe care o luase cu masina la ocazie. Descrierile sunt absolut infricosatoare. Marturisiri socante de la Monstrul .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a plans in fata psihologilor. Ori mor eu, ori mori matale! Ce s-a aflat apoi

Cazul Caracal: doua tinere disparute, un presupus criminal care socheaza zi de zi de aproape 6 luni. Dupa ce a cerut bani jurnalistilor in schimbul unor informatii, presupusul criminal cade in derizoriu. Inculpatul a plans in fata psihologilor. Ce s-a intamplat dupa aceasta scena? Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a plans in fata psihologilor Dinca a .

Cazul Caracal: FBI a verificat osemintele gasite in apropierea casei lui Gheorghe Dinca. Ce arata raportul final

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc tot mai tare, dupa ce specialistii FBI care au venit in Romania special pentru aceasta ancheta, au oferit un raport final. Au fost verificate osemintele gasite in apropiere de locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Nu se stie nici .

Gheorghe Dinca a cerut sa aprinda o lumanare pentru Luiza si Alexandra: Cum le-a descris barbatul pe cele doua fete

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a declarat in fata anchetatorilor ca isi doreste sa aprinda o lumanare pentru Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, adolescentele pe care sustine in continuare ca le-a ucis.

Gheorghe Dinca, transportat de urgenta la spitalul Penitenciarului Jilava

Gheorghe Dinca, presupusul criminal de la Caracal al Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, a fost dus de urgenta la Spitalul Penitenciar Jilava.

UPDATE Gheorghe Dinca, dus din nou in celula. Ce diagnostic i-au pus medicii de la Spitalul Penitenciar Jilava

Cazul Carcal este cu siguranta unul din cele care au zguduit o tara intreaga in a doua jumatate a anului 2019. Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de cel al Alexandrei Macesanu, fata disparuta pe 24 iulie, reclamand la o zi distanta ca a fost .

Motivul socant pentru care a fost ucisa Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dinca in casa ororilor

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul in care a actionat Gheorghe Dinca, orele petrecute de Luiza si Alexandra in locuinta acestuia din Caracal.

Gheorghe Dinca, depistat cu o boala grava in puscarie

Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal a fost depistat cu o boala grava.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )